Jom Kite MenCari....

Blog ini ciptaan aku.. jadi aku harap korang enjoy yer dengan story2 yang aku khabar kan..... Jom! kite menyibuk kan diri...!

vCo

Photobucket

:: Jom Senyum-Senyum ::


ShoutMix chat widget

:: Budak GemPak di BloG iNi ::

Jatuh Hati? Like Lol..

Nuffnang

Kuasa Forex

:: RM.... ::

:: Tak Cukup Duit Nak Kawen?? ::

Love iT

Khamis, 30 September 2010

:: 10.10.10 ::

Assalamualaikum..


Ha!... 10.10.10 ..tarikh yang unik kan???
tarikh yang membawa senyuman kepada hari kebahgiaan..
Skrang hari penantian..dan tarikh yang mendebar kan..
Senyuman macam excited sangat! ahhahaha..dont know lah..
Semoga..hubungan yang senyuman jalin kan Bersama si Dia..
direstui...Amin..Semoga berpanjangn ke hujung nyawa...
Amin ........................

Selasa, 28 September 2010

:: Jin ::

Assalamualaikum Tuesday..?
Rasa ye dah lama tak update my blog..
hope u all doing fine..
today i need to share my story.. about my nephew..
:: baru2 ni kan..dia kene rasuk dengan sesuatu yang tidak mungkin
nampak dengan mata kasar...
pergi berubat..dan org tuh kata..my nephew terkena saka...
u all tahu saka?? pasti u all tahu kan ? hurm.. ::
:: kadang2 kite tak tahu yang jin tu suke bertandang di dalam badan kita ::
:: ha!! lagi2 time keadaan wanita yang datang kotor:: lagi lah suke...
Tapi skrg dia dah pulih sket....mintak2 dia dah tak kan ada gguan lagi dah
lepas nie.. ::



Isnin, 20 September 2010

:: Ingat Tuhan ::

Assalamualaikum Monday?
harap2 semua ye dalam keadaan yang baik jerk..
i need to share my story tau!..
Bukan senyuman nak tunjuk kan kebaikkan..
but its reality in life...
senyuman cume nak bagi tahu..
kalau kehidupan kita nie..
kita mesti kena ingat tuhan tau...
Kalau kita tidak mengingati dia..pasti 
tuhan pun tak ingat pada kita..
oleh itu..kalau kita nak tuhan sayang kita...
kita mesti lah taat dan patuh padanya..
senyuman bukan lah baik sangat..
tapi alhamdulillah..kesedaran tu masih ada..
Semoga kita semua dirahmati allah semua..Amin..

Sabtu, 18 September 2010

:: Kehidupan ::

Assalamualaikum Saturday?
harap semuanya dalam keadaan baik..
today i not got the best story..
but i must update my blog right?
so..today i need to share my story....
Semalam masa senyuman nak balik JB..
ada satu kemalangan yang berlaku di bandar Kluang..
Tgk mangsa tu..pengsan..
sian jugak...
Senyuman nak amik gambar pun takut lah..
hik hik hik..seram tgk kemalangan nie..
Apa2 pun..kita kena lah berhati2 dalam perjalanan 
ke kampung ke..ke bandar ke..what ever lah..
janji! Be careful lah yerk!? 
So...Senyuman Lah selalu.....

Rabu, 15 September 2010

:: Menghitung Hari ::

Assalamualaikum Wednesday?


Hari ni..senyuman ingin berkongsi rasa kegembiraan hati ini..
tak lama lagi..status senyuman bertukar dari bujang ke tunangan...
happy tak agak2 ye?? harap2..ini lah pilihan senyuman..
tak sangka tau!...dia hanya lah rakan sekolah dari usia 
senyuman 14tahun..now..my age 22 years old...how long?? 
mintak2.. lah jodoh senyuman dengan dia..kerana...
dari dulu..senyuman memang menyukai dia..
heheh..sebab dia handsome...tapi tu pandangan 
mata budak2 remaja...
sekarang..Pandangan senyuman terhadap dia..
kerana sifat tanggung jawab...Penyanyang...dan..
seorang yang boleh membimbing senyuman ke jalan yang lurus...Amin...


Selasa, 14 September 2010

:: Start working After holiday ::

Assalamualaikum Tuesday???


Hope u all are doing fine...
same to me...
Today..1st day i'm working after holiday in hometown..
seronok sangat!!!! bec0ze got the family sp0rting..lovely family..
i need to the go0d life with they all...
i'm Happy..tapi..kadang2..kesayuan became to my heart...
its normal...right??? hahahahha...
must Smile!! always smile if got problem..
but..are there can smile??



Sabtu, 11 September 2010

:: Hari Raya ::

Assalamualaikum Sabtu?
Hari ni hari raya yang kedua bersamaan 2 Syawal 1431 ms.
Senyuman menyambut hari raya dengan keadaan Sederhana sahaja..
Alhamdulillah...Semua ye dalam keadaan yang terancang...
senyuman Tidak menyangka..tahun ni..ramai sanak saudara
yang berkunjung di rumah senyuman..Bahagia Rasa ye...
Tetapi dalam keriangan itu..ada kesayuan di hati senyuman...
Normal lah..kan? Hehehhe.................
Bahagia rasa ye bile semua org yang kita sayangi ...berada di Samping kita..
Alhamdulillah..bersyukur.......
sO...how about with u all???



Khamis, 9 September 2010

:: Kene Kerja ::

Assalamualaikum  Khamis...??
hari ni..senyuman kene kerja...
sedang kan esok..semua umat islam bergembira untuk menyambut...
1 Syawal 1431...


Walau Senyuman kene kerja..tapi senyuman tak lupa untuk tersenyum...
senyum tu kan satu sedekah...tul tak???
anyway...petang nanti senyuman akan pulang ke kampung...
hope the all doing fine....Prayed for me yah..
Disini..senyuman ingin memohon maaf..jika ada kekasaran yang berlaku..
Di harap..semuanya di dalam keadaan yang sihal ..walafiat...
Amin..............

Rabu, 8 September 2010

:: No License? Need to License? ::

Dengan Tersenyum...Smile..

i need to promote my company...
my company its Driving School...

If anybody need to make the license...u all can study in my company....
and if u need to information...u all can go to  my location..

My branch Address : -
JIMA Sdn. Bhd.
No 12,Jalan Kebudayaan 7,
Taman Universiti, 
81300 Skudai Johor.




Tersenyum

AdaKah...Smile......or Senyuman anda palsu?
aDakah IanYa Ihklas?
only u kn0w..........Right??
Dikala keseorang....lonely...kita akan jadi diri kita....
tapi bila kita beramai2...ianya bukan lah diri kita yang sebenar.......
Kenapa???
Kalau anda dalam kesedihan...ingin menangis...adakah anda menunjuk kan diri anda 
pada org ramai??? Tentu tidak kan?? 
Jika anda dalam kegembiraan....your friend be sad...pasti anda akan rasa tempias
kesedihan ye..................kan??


Sebab itu lah...saya mengatakan...ketika kita keseorangan...itu lah diri kita......
s0....Smile lah if u feeling sad.........or wanna crying..................SMILE ok!



Klik Kanan