Jom Kite MenCari....

Blog ini ciptaan aku.. jadi aku harap korang enjoy yer dengan story2 yang aku khabar kan..... Jom! kite menyibuk kan diri...!

vCo

Photobucket

:: Jom Senyum-Senyum ::


ShoutMix chat widget

:: Budak GemPak di BloG iNi ::

Jatuh Hati? Like Lol..

Nuffnang

Kuasa Forex

:: RM.... ::

:: Tak Cukup Duit Nak Kawen?? ::

Love iT

Isnin, 24 Oktober 2011

:: HilangKan Bekas Jerawat ::

Hari ni aku macam tak ada mo0d lah..
aku tak tahu kenapa..
macam asik nak marah je..

Pulak tu aku tension ngan muke aku yang mule di tumbuhi 
Pimple2.. lol.. ishk2..

dulu muke bersih..skrg alamak!! pimple2 sana sini je..
tension Yeee.................!!
majlis Pulak Nak dekat dah ni..!
Ishk2..Pulak tu bekas jerawat ni susah nak hilang...!!

Tapi Nasib baik lah umah aien tu ada pokok
Aloe Vera.. ha! korang tahu tak ape itu Aloe Vera??? 
Alah pokok lidah buaya tu..?? 
Pokok Ni...??? dah Tahu....Ha!!! Go0d2..

 So pokok tu memang banyak Khasiat..

Cara ye senang.. Basuh kan muka kite..
potong dalam 1 inci jerk..
sebab lendir ye tuh leh sapu seluruh muke.. 
pastu..Buang kulit Aloe Vera tuh..
tepek kan lendir ye ke muke..

Masa Pakai tu..muke agak2 gatal..
biar kan sahaja.. pastu dalam 20 minit.. Cuci..
Amal kan setiap hari..Better Sebelum nak tdur..
Insya'allah..Bekas jerawat tu akan beransur pudar..
So....................!
Nota BloG Ku Berkata : Pakai Aloe Vera Ni memang Bagus taw!! Sebab Aloe Vera tuh semula jadik.. so..tak perlu lah risau untuk menggunakan pada setiap jenis kulit..! Try The Best ok!!!

Selasa, 18 Oktober 2011

:: Cerita Ku ::

Penat Jugak aku mencari rumah Sewa..

Hurm..ntah bile lah aku nak dapat Rumah Sewa ni..
Majlis aku makin dekat...
Hurm..Dekat ke??
Ntah..Lambat Lagi kut..
Tapi kalau lambat...
Tak kan lah Family aku dah Sibuk2...
tapi tgk kalender...Hurm..Cam jauh..cam dekat..
Atoiii..!! Kusut jugak minda ini....

Hurm....Tgk lah nanti cam ne..

Rabu, 5 Oktober 2011

:: Berkahwin ::

Hye Kawan..
Dah lama sungguh aien tak update entry kan??
heheheh..aien sibuk...sebab bekerje di HQ aien..
s0.. Sangat lah busy..tapi dah 3 hari aien balik semula 
ke opis aien..Di skudai JB.. eheheeh Seronok sangat..
tapi aien bedebar2 ..koz tinggal 2 bulan jerk..huhuuhuuh..
2bulan ape jerk ehk? ehehhehe.....!!

Yang aien dah lakukan..

Kursus kahwin...

Beli Borang 1 dan Borang 2

Check HIV 

Isi Borang 1 Dan Borang 2

Pergi interview Di tempat Bermastautin 

Bernikah pada Tarikh yang di tetap kan..
Coming Soon.....


Nota BloG ku Berkata : Agak2 bile tarikh ye ehk?? eheheh..





Klik Kanan