Jom Kite MenCari....

Blog ini ciptaan aku.. jadi aku harap korang enjoy yer dengan story2 yang aku khabar kan..... Jom! kite menyibuk kan diri...!

vCo

Photobucket

:: Jom Senyum-Senyum ::


ShoutMix chat widget

:: Budak GemPak di BloG iNi ::

Jatuh Hati? Like Lol..

Nuffnang

Kuasa Forex

:: RM.... ::

:: Tak Cukup Duit Nak Kawen?? ::

Love iT

Sabtu, 24 September 2011

:: KawEn?? ::

Betul Ke Orang kata Kawen ni byk Dugaan??

opkoz lah kan?? 
Ada yang kawen Sehari dah cerai..
dan macam2 lah..

Kenapa aien pk pasal Kawen???
Heheheh...Tunggu Jawapan Ye Yerk..!

Khamis, 15 September 2011

:: Letih.. ::

Hye kawan2.. HUrm..hari ni..aien nak cakap lah 

aien penat..Sebab semalam buat kerje non-Stop lol..

Ye lah..kawan2 semua main FB.. tapi aien 
tak leh lah nak join dorang..Sebab aien banyak kerje..
kalau aien join dorang .. kerje aien mesti tak siap lagi..

So..alhamdulillah.. 
Kerje aien dapat di siap kan hari ni sebelum jam 10.30pg..
actually limit kol 11.00ph..
Jadi. dapat lah touch up2 sket ape yang perlu di buat..
eeheh.. korang tak rindu kat aien ke?

Almaklum la org tak Popular..huuu!!!

Ok lah..nak blogwalking sebentar!!

Daaa

Selasa, 13 September 2011

Kerje Luar kawasan

Hye kawan2..
selamat petang..
ni pon aien tak ada masa nak update blog..
almaklum lah..
kene kerje di luar kawasan..

UUUwwwwaaa.... Sedey tuh...

Ni aien nak kongsi pengalaman..
Besh tak kerje di luar kawasan??

ok lah..ni aien baru nak siap2 balik kerje ..huuuu Sedey kan?? kan kan kan??

Nota blog ku berkata : buat masa ni..kerje aien ok lah.. hehehhehe

Sabtu, 10 September 2011

:: BluR ::

Hye Kawan2...
Raya baru minggu ke2..
tapi bile dah naik kerje..
rasa macam raya sudah abih lol..

Pelik2...
tapi ape2 pong..
korang mesti dah load gambar raya kat Blogger kan??
aien nak load..tapi busy lah..
biasa lah..kerje berlambak2...
ishk2..

So..

Nota BloG ku Berkata : Sunyi sungguh bloG Senyuman Saya nie..

Selasa, 6 September 2011

::BuSy Der ::

Adeh2.. dah lama sungguh tak update entry kat BloG aien nie..

almaklum lah.. Busy Memanjang jerk..
huk huk huk..

maklum lah Raya..
So..tgh kerje nie..! Selamat merdeka Raya Yerk!!
heheheh...

Daaaa..

Nota BloG ku Berkata : Kerje Ku banyak setelah seminggu cuti..!

Klik Kanan