Jom Kite MenCari....

Blog ini ciptaan aku.. jadi aku harap korang enjoy yer dengan story2 yang aku khabar kan..... Jom! kite menyibuk kan diri...!

vCo

Photobucket

:: Jom Senyum-Senyum ::


ShoutMix chat widget

:: Budak GemPak di BloG iNi ::

Jatuh Hati? Like Lol..

Nuffnang

Kuasa Forex

:: RM.... ::

:: Tak Cukup Duit Nak Kawen?? ::

Love iT

Isnin, 20 Disember 2010

:: Kehidupan ::

Kehidupan kite nie..tak ubah seperti roda...
adakala ye kite di bawah..ada kala ye kita berjaya di atas..
kite sentiasa bertukar watak...
Adakala ye menangis..ada kala ye ketawa...
itu lah lumrah manusia.....

kalau kite ketawa...adakala ye..org dengki dengan tawa girang kita..
kalau kita sdih...adakala ye..org ketawa dengan duka kita..
Ya...itu lah manusia yang tiada hati yang mulia...
tapi kenapa senyuman seorang yang pemaaf?? bukan seorang yang pendgki?
kalau senyuman pendgki..mungkin hati senyuman sudah jadi gelap...
Ya'Allah....ampuni lah dosa ku..jika aku tidak mensyukuri nikmat mu...
Hamba mu ni..seorang yang lemah..Sangat lemah....
Hanya Mu sahaja yang dapat mententeram kan jiwa ini.......


Selasa, 14 Disember 2010

:: ProMosi ::

Chewah...Bile masa lak senyuman jadi promoter nie?

Ntah lah eh..tapi senyuman nak bg something yang best buat kamu sumua...
Kalau korang nak tgk2 Website yang senyuman attach kan ni..
senyuman alu-alu kan...
tapi kalau korang berminat..lagi senyuman alu-alu kan tau...
meh kite teroka Website tuh.. 



So..kamu semua boleh lah online di sini yah!!! 

Klik Kanan