Jom Kite MenCari....

Blog ini ciptaan aku.. jadi aku harap korang enjoy yer dengan story2 yang aku khabar kan..... Jom! kite menyibuk kan diri...!

vCo

Photobucket

:: Jom Senyum-Senyum ::


ShoutMix chat widget

:: Budak GemPak di BloG iNi ::

Jatuh Hati? Like Lol..

Nuffnang

Kuasa Forex

:: RM.... ::

:: Tak Cukup Duit Nak Kawen?? ::

Love iT

Selasa, 13 September 2011

Kerje Luar kawasan

Hye kawan2..
selamat petang..
ni pon aien tak ada masa nak update blog..
almaklum lah..
kene kerje di luar kawasan..

UUUwwwwaaa.... Sedey tuh...

Ni aien nak kongsi pengalaman..
Besh tak kerje di luar kawasan??

ok lah..ni aien baru nak siap2 balik kerje ..huuuu Sedey kan?? kan kan kan??

Nota blog ku berkata : buat masa ni..kerje aien ok lah.. hehehhehe

0 Orang Dah Terjah beb!:

Klik Kanan