Jom Kite MenCari....

Blog ini ciptaan aku.. jadi aku harap korang enjoy yer dengan story2 yang aku khabar kan..... Jom! kite menyibuk kan diri...!

vCo

Photobucket

:: Jom Senyum-Senyum ::


ShoutMix chat widget

:: Budak GemPak di BloG iNi ::

Jatuh Hati? Like Lol..

Nuffnang

Kuasa Forex

:: RM.... ::

:: Tak Cukup Duit Nak Kawen?? ::

Love iT

Isnin, 20 September 2010

:: Ingat Tuhan ::

Assalamualaikum Monday?
harap2 semua ye dalam keadaan yang baik jerk..
i need to share my story tau!..
Bukan senyuman nak tunjuk kan kebaikkan..
but its reality in life...
senyuman cume nak bagi tahu..
kalau kehidupan kita nie..
kita mesti kena ingat tuhan tau...
Kalau kita tidak mengingati dia..pasti 
tuhan pun tak ingat pada kita..
oleh itu..kalau kita nak tuhan sayang kita...
kita mesti lah taat dan patuh padanya..
senyuman bukan lah baik sangat..
tapi alhamdulillah..kesedaran tu masih ada..
Semoga kita semua dirahmati allah semua..Amin..

0 Orang Dah Terjah beb!:

Klik Kanan