Jom Kite MenCari....

Blog ini ciptaan aku.. jadi aku harap korang enjoy yer dengan story2 yang aku khabar kan..... Jom! kite menyibuk kan diri...!

vCo

Photobucket

:: Jom Senyum-Senyum ::


ShoutMix chat widget

:: Budak GemPak di BloG iNi ::

Jatuh Hati? Like Lol..

Nuffnang

Kuasa Forex

:: RM.... ::

:: Tak Cukup Duit Nak Kawen?? ::

Love iT

Selasa, 28 September 2010

:: Jin ::

Assalamualaikum Tuesday..?
Rasa ye dah lama tak update my blog..
hope u all doing fine..
today i need to share my story.. about my nephew..
:: baru2 ni kan..dia kene rasuk dengan sesuatu yang tidak mungkin
nampak dengan mata kasar...
pergi berubat..dan org tuh kata..my nephew terkena saka...
u all tahu saka?? pasti u all tahu kan ? hurm.. ::
:: kadang2 kite tak tahu yang jin tu suke bertandang di dalam badan kita ::
:: ha!! lagi2 time keadaan wanita yang datang kotor:: lagi lah suke...
Tapi skrg dia dah pulih sket....mintak2 dia dah tak kan ada gguan lagi dah
lepas nie.. ::



0 Orang Dah Terjah beb!:

Klik Kanan