Jom Kite MenCari....

Blog ini ciptaan aku.. jadi aku harap korang enjoy yer dengan story2 yang aku khabar kan..... Jom! kite menyibuk kan diri...!

vCo

Photobucket

:: Jom Senyum-Senyum ::


ShoutMix chat widget

:: Budak GemPak di BloG iNi ::

Jatuh Hati? Like Lol..

Nuffnang

Kuasa Forex

:: RM.... ::

:: Tak Cukup Duit Nak Kawen?? ::

Love iT

Sabtu, 11 September 2010

:: Hari Raya ::

Assalamualaikum Sabtu?
Hari ni hari raya yang kedua bersamaan 2 Syawal 1431 ms.
Senyuman menyambut hari raya dengan keadaan Sederhana sahaja..
Alhamdulillah...Semua ye dalam keadaan yang terancang...
senyuman Tidak menyangka..tahun ni..ramai sanak saudara
yang berkunjung di rumah senyuman..Bahagia Rasa ye...
Tetapi dalam keriangan itu..ada kesayuan di hati senyuman...
Normal lah..kan? Hehehhe.................
Bahagia rasa ye bile semua org yang kita sayangi ...berada di Samping kita..
Alhamdulillah..bersyukur.......
sO...how about with u all???



0 Orang Dah Terjah beb!:

Klik Kanan