Jom Kite MenCari....

Blog ini ciptaan aku.. jadi aku harap korang enjoy yer dengan story2 yang aku khabar kan..... Jom! kite menyibuk kan diri...!

vCo

Photobucket

:: Jom Senyum-Senyum ::


ShoutMix chat widget

:: Budak GemPak di BloG iNi ::

Jatuh Hati? Like Lol..

Nuffnang

Kuasa Forex

:: RM.... ::

:: Tak Cukup Duit Nak Kawen?? ::

Love iT

Rabu, 15 September 2010

:: Menghitung Hari ::

Assalamualaikum Wednesday?


Hari ni..senyuman ingin berkongsi rasa kegembiraan hati ini..
tak lama lagi..status senyuman bertukar dari bujang ke tunangan...
happy tak agak2 ye?? harap2..ini lah pilihan senyuman..
tak sangka tau!...dia hanya lah rakan sekolah dari usia 
senyuman 14tahun..now..my age 22 years old...how long?? 
mintak2.. lah jodoh senyuman dengan dia..kerana...
dari dulu..senyuman memang menyukai dia..
heheh..sebab dia handsome...tapi tu pandangan 
mata budak2 remaja...
sekarang..Pandangan senyuman terhadap dia..
kerana sifat tanggung jawab...Penyanyang...dan..
seorang yang boleh membimbing senyuman ke jalan yang lurus...Amin...


0 Orang Dah Terjah beb!:

Klik Kanan