Jom Kite MenCari....

Blog ini ciptaan aku.. jadi aku harap korang enjoy yer dengan story2 yang aku khabar kan..... Jom! kite menyibuk kan diri...!

vCo

Photobucket

:: Jom Senyum-Senyum ::


ShoutMix chat widget

:: Budak GemPak di BloG iNi ::

Jatuh Hati? Like Lol..

Nuffnang

Kuasa Forex

:: RM.... ::

:: Tak Cukup Duit Nak Kawen?? ::

Love iT

Rabu, 9 November 2011

:: Mencari Sesuatu ::

Morning kawan-kawan..

Huu... Hari ni. aien nak luah kan rasa 
yang sudah lama di pendamkan pada kawan-kawan semua..
dah hampir 2 bulan kut aien tengah mencari sesuatu yang 
belum puas dalam hati aien..
Nak tahu tak aien nak cari ape??
Aien ngah mencari 
INNER ALA HAJABA
untuk Majlis Kawen nanti..
Penat mencari di Internet..
still tak ada lagi...
Korang tahu tak cam ne inner ye tuh??? Inner ye 
cam ni ha..

Agak2 korang tahu tak kat Online bisnes ni???
Pastu aien mencari 
Gaun pengantin budak kecik yang murah2 lah..
cam ni..
huuuu..
sebab nak buat ala-ala bidadari masa pemotongan kek nanti..
Ni memang da tahap menonggeng dah nie..
nak kluar mecari kat kawasan SKUDAI..
memang tak tahu tempat...
kalau tahu tempat..memang dah lama lah pergi serbu.,.
Huuu....
Ada sapa-sapa leh tolong aien tak??? huuu..Tolong lah...Tolong Lah...!

Nota Blog ku berkata : Still mencari dalam pencarian yang agak 
merunsingkan dalam kepala...! Inner ala Hajaba Dan Gaun Pengantin 
bagi kanak-kanak perempuan.. HUuuuuuuu....................



1 Orang Dah Terjah beb!:

ZORA berkata...

zora kalo bab2 ni tak tahu la...huhuhu..:)

Klik Kanan