Jom Kite MenCari....

Blog ini ciptaan aku.. jadi aku harap korang enjoy yer dengan story2 yang aku khabar kan..... Jom! kite menyibuk kan diri...!

vCo

Photobucket

:: Jom Senyum-Senyum ::


ShoutMix chat widget

:: Budak GemPak di BloG iNi ::

Jatuh Hati? Like Lol..

Nuffnang

Kuasa Forex

:: RM.... ::

:: Tak Cukup Duit Nak Kawen?? ::

Love iT

Selasa, 8 November 2011

:: Lambat Ye Pok Cik Nie ::

Hye kawan-kawan2..
Dah lama tol aien tak bukak entry..
maklumlah..aien skrg sangat busy2...
Hehehehe..busy ape tu Nanti aien bg tahu lah ye..

Ok..pagi ni..aien nak bercerita..
Aien nak pergi kerje..
belok sana..belok sini..and straight..
tibe2..ingat nak cepat lah kan...
ada lak kreta Atos ni... bawak....
maik Aih..! Slow macam budak bawak besikal lor..
Pok Cik..! Ye pon nak berhati2.. jangan lah Slow tahap..
Kura-kura yang bergi dating..
bile aien tgk Meter ain.. Bawah dari 10 km/h tuh..!

Sumber Dari Datok GUGEL

adehh2....! bior betul.. 
Nak d h0n.. tgk pemandu dan penumpang sebelah 
dalam lingkungan 70an gituh.....
takut ade sakit jantung lak.. 
tgk cermin belakang..berderet-deret kreta..
hurm..nak tak nak.. kene lah follow pok cik tu..
ni aien nak habaQ ngan pok cik ni..

"Pok Cik..ye pon nak berpandu secara berhemah.. jangan lah di 
jalan utama Atau jalan besar nak bawak slow.. Boleh membahaya kan jugak tau..
(Tak sure lah bahaya apanya kan..? hehehhe....) Kasihan lah kami-kami yang lain..
mungkin ada yang nak terberanak ke.. sakit nak ke klinik ke..
lagi pon..tu kan jalan besar..bukan kawasan perumahan kan?.... pok cik-pok cik..
sib baik na pok cik ni Agak Tua..(Agak tua ke 70 tahun?) kalau muda.. memang dah lama.. 
hOn Viva JMW ---- Saya ni hOn pok cik tau... Ngeee..."

Nasib baik mo0d aien hari ni baik..
Syukur lah pada Allah telah menyabarkan hati aien... 
ehhehehe

So
Nota BloG ku Berkata :  Kalau nak memandu secara perlahan.. 
tgk lah kawasan yang sesuai dengan nya Yah.!!!! 

1 Orang Dah Terjah beb!:

apik pehe berkata...

sabar mek..sabar..hehe

Klik Kanan