Jom Kite MenCari....

Blog ini ciptaan aku.. jadi aku harap korang enjoy yer dengan story2 yang aku khabar kan..... Jom! kite menyibuk kan diri...!

vCo

Photobucket

:: Jom Senyum-Senyum ::


ShoutMix chat widget

:: Budak GemPak di BloG iNi ::

Jatuh Hati? Like Lol..

Nuffnang

Kuasa Forex

:: RM.... ::

:: Tak Cukup Duit Nak Kawen?? ::

Love iT

Jumaat, 11 November 2011

:: Nasib Baik Pinggang Kuat :: Kalau Tak .. ::

selamat tengah hari kawan2..!!

huu..hari ni aien cume nak bg tahu... lah kan..
pinggang aien ni macam nak tercabut..
uuwwwaaa...
Ye lol..aien mengemas keliling rumah aien..
rumput2 aien cabut.. 
pasir putih yang berterbangan tu aien kejar..! hik hik hik..
bukan kejar lah..tapi aien sibuk menyekop pasir2 tu
untuk kemas kini rumah baru aien.. hu hu huu...

Gerenti korang tak paham kan??
aien sendiri pon bedal jerk menaip ni.. hu hu hu...
Skrg..nak tdow..! nak releks kan minda and Pinggang yang 
betul2 nak tercabut..! daaa...

0 Orang Dah Terjah beb!:

Klik Kanan