Jom Kite MenCari....

Blog ini ciptaan aku.. jadi aku harap korang enjoy yer dengan story2 yang aku khabar kan..... Jom! kite menyibuk kan diri...!

vCo

Photobucket

:: Jom Senyum-Senyum ::


ShoutMix chat widget

:: Budak GemPak di BloG iNi ::

Jatuh Hati? Like Lol..

Nuffnang

Kuasa Forex

:: RM.... ::

:: Tak Cukup Duit Nak Kawen?? ::

Love iT

Isnin, 15 Ogos 2011

:: Siapa Kata ? ::

Assalamualaikum..
Selamat Petang..
Rasa macam dah lama tak update lah..

Hari ni..aien nak bukak entry yang agak membusan kan korang lah..
tapi di sebab kan tak nak kesunyian blog Pink Black nie..
aien nak bg tahu lah kan..

Hari tu..ada org cakap 
Movie hikayat merong mahawangsa
Tak Besh...
So..aien pon tak pergi tgk..

Hari nie..adik aien kata..dia nak tgk kat Komputer..
So..aien pon tumpang lah Sekaki..

Bile Tgk je cerita ye..!
PERGH!!!! Besh Derr..!!
Sape lah yang kata tak besh..
(Bg aien memang best lah..)
Dia punya Tempat..
Background dia yang memang Nampak Real..
Besh Betol KRU Studio..! 
HEheheh....



So..aien nak sambung balik tgk citernie..
Nanti Malam Aien update..
kalau tak kekenyangan ..Opsss.!! Eheheehe

Nota BloG ku Berkata : Hari ni..jumpe kawan lama..dia kata..nampak kurus..
HEhehhe..Tenkiu Dear.!!!

0 Orang Dah Terjah beb!:

Klik Kanan