Jom Kite MenCari....

Blog ini ciptaan aku.. jadi aku harap korang enjoy yer dengan story2 yang aku khabar kan..... Jom! kite menyibuk kan diri...!

vCo

Photobucket

:: Jom Senyum-Senyum ::


ShoutMix chat widget

:: Budak GemPak di BloG iNi ::

Jatuh Hati? Like Lol..

Nuffnang

Kuasa Forex

:: RM.... ::

:: Tak Cukup Duit Nak Kawen?? ::

Love iT

Sabtu, 13 Ogos 2011

:: hantu bulan puasa ::

Assalamualaikum..
hye kawan2..selamat ptg...
huu..hari ni..terlalu padat jadual kerje aien..
jadi aien tak dapat lah nak updated awal2 pagi...

So..entry kali ni..
aien nak ketengah kan tentang ..
"Ada ke hantu di bulan puasa??"

Actually aien pon tak pasti lah kan..
sebab Syaitan di bulan ramadan ni..
kena ikat..so tak kan ada hantu..

Nak dengar story aien tak??
Dulu masa kecik2..aien pernah cakap besar..
Ye lah...sebab aien pk..mana ada hantu di 
bulan ramadan..so aien cakap lah..
"alah..bulan puasa..mana ada hantu..!! buat ape nak takut.."

masa tu malam..dalam kol 9 malam tak silap..
Lepas tu je..aien masuk lah dalam bilik...
Aien buat kerje sekolah...

Tiba2 aien dengan 
"ktekk..ktekk...kat tingkap.."
bila aien pandang..
masya'allah...
Kuku panjang kat tingkap...!
tengah nak mencukil tingkap bilik aien...

Apa lagi..aien menjerit lah..
"AYAAAAHHHHHHHHHHH...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
 ayah aien ukak je pintu bilik..terus lari pelok ayah..!

Pastu..nangis2...
uuwwaa...uuwwaaa.....
hahahaha..Padan muke Aku

Ayah tanya 
"kenapa...???"
Aien cakap lah.. "ada tangan..kuku panjang...kat tingkap bilik.."

Pastu..ayah kluar..cube tgk2 kan keadaan...
Tapi tak ada ape2 pon kelibat...

Terus umie aien cakap...
"lain kali..jangan cakap bukan2..kan dah kena..."

Huue......sampai skrg..aien tak berani cakap besar..
walau ape sekali pong..

Takut..takut..takut..

So..

Nota Blog Ku berkata : Jangan sesekali kita Bercakap Besar taw kawan2...
Aien insaf selepas kejadian itu..! 

1 Orang Dah Terjah beb!:

ZORA berkata...

btol2...2 yg org dulu2 pesan..jgn cakap besar..nnti makan dri sendri...

Klik Kanan