Jom Kite MenCari....

Blog ini ciptaan aku.. jadi aku harap korang enjoy yer dengan story2 yang aku khabar kan..... Jom! kite menyibuk kan diri...!

vCo

Photobucket

:: Jom Senyum-Senyum ::


ShoutMix chat widget

:: Budak GemPak di BloG iNi ::

Jatuh Hati? Like Lol..

Nuffnang

Kuasa Forex

:: RM.... ::

:: Tak Cukup Duit Nak Kawen?? ::

Love iT

Jumaat, 12 Ogos 2011

:: benar2 berlaku ::

Pg semua..
huu..semalam tak sempat nak update malam2...
aien ada story yang nak citer kat sini...

Actually malam semalam..adik aien..
teringin nak makan mCd...
so..pergi lah bawak dia malam2 bute..
tapi tak lah malam sangat..dalam kol 9.45 malam tu je..

pastu.. masa nak kluar dari UTM skudai...
Before Mcdonalds Skudai..
aien bawak lah kreta aien dengan kelajuan yang standard lah..
tiba2..ada bunyi yang kuat kat belakang kreta aien...
adik lak kata...

" aien...kreta terbalik.....!!!"
"whattt..??????"

Aien dah menggelabah... Salah aien ke???? 
ke dia langgar kreta aien.. aien cuak gak...
pastu..aien pong berhenti lah..

Dah sampai tempat kejadian..
tgk..kreta dah terbalik kat gaung...
Gurl yang drive...
dia di kluar kan..oleh2 org mamat yang berhenti kat situ..
bile sedar tak ada gurl selain aien..
Jadi aien lah tolong baring kan dia..
ikat kan rambut dia..
Sentiasa ingat kan jangan tidur..
Kesian dia..

Sib baik tak ada Patah ape2..
putus ke.....

Hurm...bile di tanya..knp??
dia kata..tayar Depan ye Meletop..
Fuuhh...Lega taw..! ye lah..ne tahu..dia terlanggar kreta aien ke..
dia nak salah kan aien ke....

Sib baik..dia ok taw!!..
so..Bile dah sampai Ambulans.. Aien sempat pesan ngan dia..

" Awak..kalau sy free esok (hari ni)..sy datang melawat awk ye...?"
dia pong cakap..

"terima kasih..." dengan nada lemah..

So..

Nota BloG Ku Berkata : tak sangka..ini lah kejadian pertama yang benar2 berlaku di depan mata...
dan pertama kali..menyelamat kan org dari kemalangan....
Kita doa kan ramai2..semoga dia tak ada ape2 ye kawan...???? 

1 Orang Dah Terjah beb!:

ZORA berkata...

pg la mlawat dy 2..hehehe..

ade pengalaman baru nmpaknye...:)

Klik Kanan