Jom Kite MenCari....

Blog ini ciptaan aku.. jadi aku harap korang enjoy yer dengan story2 yang aku khabar kan..... Jom! kite menyibuk kan diri...!

vCo

Photobucket

:: Jom Senyum-Senyum ::


ShoutMix chat widget

:: Budak GemPak di BloG iNi ::

Jatuh Hati? Like Lol..

Nuffnang

Kuasa Forex

:: RM.... ::

:: Tak Cukup Duit Nak Kawen?? ::

Love iT

Selasa, 16 Ogos 2011

:: 10 tanda anda Suke Seseorang ::

Hye Kawan2..
Jom Baca Entry yang begitu memukau kawan sekalian..!
Hehehhe...

Nak tahu tak 10 tanda Anda Suke Seseorang...
Nak tahu??
(Tenkiu Datuk GUGEL)

Ha...Cube Scroll kat bawah nie..
v
V
v
V
v
V
v
V


spuluh : rasa malu bila bercakap dgn dia
smbilan :anda prasan anda trsenyum bila brcakap dngannya
lapan :kalau terlihat dia, tak nmpk orang laen..
enam :sentiasa teringat dia
lima :happy bila bercakap dengannya
empat :akan cuba sedaya upaya untuk berhubung dengannya
tiga :apabila terbaca post ini, anda teringatkan dia
dua :sedang asyik memikirkannya sampai tak perasan num tujuh tak ada dalam senarai
satu :anda tergelak lepas check memang tak ada
hahahaa :D 

1 Orang Dah Terjah beb!:

ifwat berkata...

hahaha.. terkena gak!

Klik Kanan