Jom Kite MenCari....

Blog ini ciptaan aku.. jadi aku harap korang enjoy yer dengan story2 yang aku khabar kan..... Jom! kite menyibuk kan diri...!

vCo

Photobucket

:: Jom Senyum-Senyum ::


ShoutMix chat widget

:: Budak GemPak di BloG iNi ::

Jatuh Hati? Like Lol..

Nuffnang

Kuasa Forex

:: RM.... ::

:: Tak Cukup Duit Nak Kawen?? ::

Love iT

Isnin, 8 Ogos 2011

:: Nak tahu diri Anda Sombong? ::

Assalamualaikum..
Pagi semua..
tak lambat lagi kan nak ucap kan Selamat pg??

uuuiii.................hari ni..aien ada g kedai stationary tau!..

aien belek2 lah ape yang patut nak beli...

Pastu..aien nampak lah..
makcik Sorang ni..mungkin ada yang nak tambah barang dengan 
pekerje situ...
Tapi..Pekerje ye tu..layan tak layan...
Pergh...!!
makcik tu bukan lah main lembut je bicara ye..
sambil bg senyuman seindah bulan ramadan taw..!
tapi pekerje tu..langsung tak endah langsung dengan 
senyuman makcik tu..


SOMBONG ye kamO????
Tahu lah kamO tu cantik..
tapi jangan kerana kecantikan kamO tu..
kaMo m'jadi seorang yang sombong...

Selalu jugak aien perati kan..kalau aien datang situ...
memang Dia tak ada senyuman 
Tapi kalau Boy..Hurm..
senyumanYa kalah kan org bercinta..
aien akui..Memang Cantik senyuman dia..
Ye lah..Sebab dia tu Orang yang cantik


Hurm..Sian aien tgk makcik tu...
Cam cakap ngan TUNGGUL Yang Cantik..
Sayang seribu kali sayang..

So..........................

Nota BloG ku Berkata : Korang murah tak dengan senyuman?? Bukankah senyuman tu adalah satu sedekah?? dan senyuman tu yang boleh menjadi senjata ketika kesedihan???? 

0 Orang Dah Terjah beb!:

Klik Kanan