Jom Kite MenCari....

Blog ini ciptaan aku.. jadi aku harap korang enjoy yer dengan story2 yang aku khabar kan..... Jom! kite menyibuk kan diri...!

vCo

Photobucket

:: Jom Senyum-Senyum ::


ShoutMix chat widget

:: Budak GemPak di BloG iNi ::

Jatuh Hati? Like Lol..

Nuffnang

Kuasa Forex

:: RM.... ::

:: Tak Cukup Duit Nak Kawen?? ::

Love iT

Selasa, 9 Ogos 2011

:: Ingat Tak Masa Kita Kecik2? ::

Assalamualaikum Semua..???
Selamat berpuasa pada hari ke sembilan..
Hope semua belum buang lagi taw!..

Lagi2..yang Boy lah..
kalau yang Gurl..Opkoz lew ada excuse.. ehehehe ..

So..entri kali ni kan..
aien nak kongsi kan ngan korang semua lah..
Ingat tak masa kecik2?? 
korang kompem pernah main mercun...
Pernah kan?? kan kan kan??
Heheh..Aien pon pernah lah..
Setakat mercun padi..
main bakar dengan ubat nyamuk..

hahahaah...! Yang tak leh lupe..
bile nak amik ubat nyamuk..

mesti mak cakap...

"Kerje sape ni patah kan ubat Nyamuk mak ni???"...
Hehehe...ape lagi..kita org adik beradik cabut lah...hahahhaha...

Seronok tau main mercun dolu2..
lagi2..abang buat kan kita org meriam..


Pastu..sibuk cari duit tabung sebab nak beli KOBAID...
eheheh..korang tahu ape tu kobaiD??
Aien pong susah lah nak terang kan cam ne rupe kobait tu..
yang penting...
Campur kan air dengan kobaid..pastu amik kayu yang panjang..
ikat dengan kain..bakar kain tu..
pastu..Tala kan api tu kat lubang tin 
Pastu..MAsing2 mestilah standby tutup telinga...
Lepas Bakar je..

3saat kemudian..dengar Jeritan Orang...
WWWWOOOOIIIIII.,.....!! Tak reti main jauh2 ke??
Hahahahhah..terus menghilangkan diri masing2...
Besh2...

Best tol waktu doLu2...
kalau boleh nak kembali kenangan yang lepas..
seronok sangat...!!!

Nota BloG Ku Berkata : Zaman kanak2 ketika bulan ramadan memang banyak... Ianya..tak kan boleh di lupe kan..Kerana..di situ kita akan belajar sesuatu yang indah..dan akan dikenang ketika kita sudah dewasa...

1 Orang Dah Terjah beb!:

ifwat berkata...

hahaha,, ifwat pun penah main meriam buluh ni dulu.. jgn cakap la, mercun bola la, robot la, botol la, smeua dah merasa.. skg je macam dah susah sikit.. huhu

Klik Kanan