Jom Kite MenCari....

Blog ini ciptaan aku.. jadi aku harap korang enjoy yer dengan story2 yang aku khabar kan..... Jom! kite menyibuk kan diri...!

vCo

Photobucket

:: Jom Senyum-Senyum ::


ShoutMix chat widget

:: Budak GemPak di BloG iNi ::

Jatuh Hati? Like Lol..

Nuffnang

Kuasa Forex

:: RM.... ::

:: Tak Cukup Duit Nak Kawen?? ::

Love iT

Rabu, 3 Ogos 2011

:: Lawak yang ada Pengajaran Ye KowT ::

Assalamualaikum..

hehheh..ni aien ada cerita yang nak di kongsi kan kat Sini..
ehhehehhe..Cerita Ye cam nie..

Seekor kucing kepunyaan seorang pakar kaunselor menyusup masuk pasar jualan ikan… dan mencuri seekor ikan tenggiri..
Penjual ikan lalu pergi ke pejabat pakar konselor tadi dan bertanya:

“Kalau seekor kucing yang dilepas dan mencuri seekor ikan tenggiri dari kedai saya, apakah saya ada hak untuk menuntut ganti rugi dari pemiliknya?”

“Tentu saja!” jawab pakar kaunselor…

Penjual Ikan bersorak kegembiraan “Bagus… kalau begitu encik harus membayar saya RM 10.00 untuk seekor ikan tenggiri yang dicuri oleh kucing encik dari kedai saya tadi pagi.”

Pakar konselor tanpa sepatah katapun terus membayar RM 10.00 kepada penjual ikan tersebut… Keesokannya ketika penjual ikan mengambil surat daripetisurat rumahnya.. dia bertemu sekeping surat dari pakar kaunselor tersebut… .

kandungannya: “RM 200.00 untuk perkhidmatan kaunseling”

Nota bloG ku Berkata : Kalau Aien jd penjual ye tu..Sedekah kan sahaja.. Kan kan kan???

0 Orang Dah Terjah beb!:

Klik Kanan