Jom Kite MenCari....

Blog ini ciptaan aku.. jadi aku harap korang enjoy yer dengan story2 yang aku khabar kan..... Jom! kite menyibuk kan diri...!

vCo

Photobucket

:: Jom Senyum-Senyum ::


ShoutMix chat widget

:: Budak GemPak di BloG iNi ::

Jatuh Hati? Like Lol..

Nuffnang

Kuasa Forex

:: RM.... ::

:: Tak Cukup Duit Nak Kawen?? ::

Love iT

Selasa, 2 Ogos 2011

:: Duit Raya ::

Assalamualaikum...
Waalaikumusalam.... Aien tolong jawab kan Yer..

ha..Ni aien nak bg tahu..
pengalaman berpuasa aien memang banyak lol..

Salah satu ye..
Pergi minum air paip..Ekekekek....
Gilew lah...
kalau skrg pk2 balik..
Ishk2..nasib baik idup lagi..
ahahhahahah...

Banyak lah Pengalaman aien yang aien tak ingat..
yang aien ingat..kantoi ngan abg Ipar aien jer..
tapi aien cube nafi kan..Time buka puasa..
buat2 lah muka letih..
Sib baik abg ipar tak kecoh..ye lah..
dia pong sama 2x5..Agagagaggaga.......

hahahahha..Seronok lah time puasa..
yang penting Masa DOLU2...
puasa sebab nak Duit Raya..

Heheheh..

Nota bloG ku berkata : Seronok dapat duit raya banyak..tapi skrg..Kena lah ihklas hulur kan Duit Raya..! Right??? Heheheh...!

Pssstt... Skrg pon aien ada gak dapat duit raya..ahhahaha..!

2 Orang Dah Terjah beb!:

ZORA berkata...

pehh..best gle dapat ag duit raya...nnti blnje zora ye..:P

ifwat berkata...

haha, kantoi tak pose ea! huhu.. abg ipar pun sama ek? bagus tol ajar adik ipar tak pose.. huhu.. ifwat dah besar ni pun still dapat gak duit raya lau balik kg, hehe

Klik Kanan