Jom Kite MenCari....

Blog ini ciptaan aku.. jadi aku harap korang enjoy yer dengan story2 yang aku khabar kan..... Jom! kite menyibuk kan diri...!

vCo

Photobucket

:: Jom Senyum-Senyum ::


ShoutMix chat widget

:: Budak GemPak di BloG iNi ::

Jatuh Hati? Like Lol..

Nuffnang

Kuasa Forex

:: RM.... ::

:: Tak Cukup Duit Nak Kawen?? ::

Love iT

Jumaat, 8 Julai 2011

:: Tangan PiJaR?? ::

Erk..lain macam je enrty kali ni...
ehehehe......
macam nie...aien nak bg petua..
malam tadi..aien ada buat ikan caru bakar..
dengan cecah air asam...

So..masa process membuat air asam tu..
mesti kena letak cili padi yang kecik2 tu..
(Dari Datuk GUGEL)

ntah macam mana ..habis tangan aien berPIJAR..
uuwwwaaa...Tersiksa ye..jangan cerita...
kalau cerita..esok lusa..belum tentu habis...
Di sebab kan tak tahu lah nak hilang kan rasa Pijar..
aien cube la petua ain sendiri..ekekkekke...

Mula2..aien pakai losyen...
dah sapu kat yang tangan pijar tu..
aien amik garam segenggam...
pastu..aien gosok kan garam tu kat tangan yang berpijar...
hahahahha.....tak sangka..lepas bilas tangan..
terus tak rasa...

Waaahhhh...Hebat2......
So..malam tadi aien..makan ikan bakar...dengan rasa berselera...
Dari Datuk GUGEL..

HEhehehe....Menyelerakan sekali...

Nota BloG Ku berkata : Kalau malam2..makan ikan bakar..Leh jadi GiMok tak?
Sebab..aien Suke ikan...Weeee................................!!!
Ingat kan..hari ni..nak masak pari bakar..tapi penat lah nak ke pasar..Ngeee..

0 Orang Dah Terjah beb!:

Klik Kanan