Jom Kite MenCari....

Blog ini ciptaan aku.. jadi aku harap korang enjoy yer dengan story2 yang aku khabar kan..... Jom! kite menyibuk kan diri...!

vCo

Photobucket

:: Jom Senyum-Senyum ::


ShoutMix chat widget

:: Budak GemPak di BloG iNi ::

Jatuh Hati? Like Lol..

Nuffnang

Kuasa Forex

:: RM.... ::

:: Tak Cukup Duit Nak Kawen?? ::

Love iT

Sabtu, 9 Julai 2011

:: Pizza Hut Berhantu ::

Ha..?? u all tak tahu ke??
haisshh..tak kan lah u all tak tahu..
pizza hut semalaysia..!
mmG berhantu..
Ni ada lah..cerita benar tau!...
bukan cerita rekaan Semata2...

huu... actually...
Pizza hut berhantu..jika Perut kita lapar....Ngeeee...........................!!!
Aien akan Jadi hantu Pizza hut...Bila perut aien lapar sangat2..
and betul2 teringin nak makan lah...

Tapi kalau perut lapar..tapi tak teringin nak makan pizza..
tak lalu gak...
heheheheh...
Oleh kekenyangan sangat... 
Pizza hut..aien makan cume 1 keping 3/4 je aien telan..
pastu...lain2 tak habis...
Moahahahahaha.....
Tak caya??
Jum tgk balance yang tertinggal..

Ngee..Dah masuk 2 keping..tapi Aien tak larat lah...




Dessert ni Lak.. yang terakhir sekali sampai..
..aien lagi tak larat nak masuk kan dalam pewo0t...


Nengok ni..nengok ni...Air memang fail bg aien..
Setakat 2,3 teguk..boleh lagi..kalau segelas..Esok pong belum tentu surut air Ye..
Huuu....


ni jangan Citer...
Bubur ye Sedap..Tapi ingat tak nak makan Dulu..
Sebab kalau makan bubur ni..
nanti Pizza tak habis...


Tapi tak sangka..
pizza pong tak habis makan..Ngeeee

Nengok ni.Ayam 2 ketul pong tak leh bedal..
nGee....



Waahhh...Air abis lak.....
ehehheheh..Biasa lah..
nak tahu sape yang bdal air tu??
Ni ha budak ye..




KEkekkekekek....

Nota BloG ku Berkata : Kita akan jadi hantu bile kita nak kan sesuatu tu..
kan kan kan ?? Ngaku tak?? kekekkeke...





1 Orang Dah Terjah beb!:

ZORA berkata...

pehhh..kecur air liur maaa....:P

Klik Kanan