Jom Kite MenCari....

Blog ini ciptaan aku.. jadi aku harap korang enjoy yer dengan story2 yang aku khabar kan..... Jom! kite menyibuk kan diri...!

vCo

Photobucket

:: Jom Senyum-Senyum ::


ShoutMix chat widget

:: Budak GemPak di BloG iNi ::

Jatuh Hati? Like Lol..

Nuffnang

Kuasa Forex

:: RM.... ::

:: Tak Cukup Duit Nak Kawen?? ::

Love iT

Ahad, 10 Julai 2011

:: bawak Kereta ::

Aien rasa...
pengikut aien semua melayu kan kan ??

Ok..cam nie..hari ni aien drive lah kan..
so masa nak belok kanan tu..
memang panjang gak barisan ye...
Alih2...Ada satu kereta citra tak silap aien..
potong Q beb!...
bengang ye aien..! 

Bile aien dah dekat ngan kreta tuh..
aien tgk..
Lah!! memang betul sangkaan aien..
INDIA Beb..! hadoiyaiii...!
Memang dorang ni..tak bertimbang rasa eh??
Sebab selalu ye..kalau aien drive..dorang selamber je bawak kreta..
macam jalan tu dowang punya..
Selalu yang aien jumpe Orang INDIA...!!!
Geram ye aien..


Pernah sekali tu..aien kat kedai..
pastu..ada lah 2 kreta bertembung..
satu ni amoi..lagi satu kreta tu org INDIA
(Kreta ape pon tak tahu la..Lupe ingatan jap..)

So..kreta amoi tu .memang jalan dia lah..Sebab dia
dah tempat garisan berhenti..
pastu kreta india tu..Terus kedepan kreta amoi tu..
amoi tu tak nak nglah..sebab tu memang way dia beb....
tapi Si mangkok ayun ni..wat slamber..
tak nak bg lalu...! last2..
amoi ni..terpakse mengundur kebelakang...
Semua yang menyaksi kan di situ..
marah2 lah INDIA tu..

Agak ye..INDIA memang macam tu ke????????

Nota bloG ku berkata : korang pernah terkena tak???????

2 Orang Dah Terjah beb!:

ZORA berkata...

zora tak pnah kene ag cm tu..tpi classmate zora dulu ade gak india au...ok je dy...mngkin tak semua mcm 2 aien...:P

Senyuman Cahaya mata berkata...

Ha..yang tu ada pelajaran..
yang tak berpelajaran..
ikut suke hati dowang jerk..

Huu...Y aien nak nampak..
semua India lol..

Grrr..

Kerana Dorang..aien kurang respect pada India lain..

huhuhuhu... Salah kan dowang lah cam tu..

Hhhehhehee

Klik Kanan