Jom Kite MenCari....

Blog ini ciptaan aku.. jadi aku harap korang enjoy yer dengan story2 yang aku khabar kan..... Jom! kite menyibuk kan diri...!

vCo

Photobucket

:: Jom Senyum-Senyum ::


ShoutMix chat widget

:: Budak GemPak di BloG iNi ::

Jatuh Hati? Like Lol..

Nuffnang

Kuasa Forex

:: RM.... ::

:: Tak Cukup Duit Nak Kawen?? ::

Love iT

Khamis, 7 Julai 2011

:: Petai??? :: Sape suka makan petai? ::

Assalamualaikum kawan2..
Selamat Pagi Semua YE...
Hope dalam keadaan Sihat2 and Happy lah ye..!
Ha...Entry kali ni pasal Petai..
u All Suke Petai tak??

Kalau Aien..aien boleh makan petai..
tapi kena masak ngan sambal tumis Udang..
pastu di potong kecik2..eheheh..baru leh telan..
kalau sejibik sejibik...(Sebiji)..memang tak leh Blah lah..ekekeke..

So..pg ni.aien ada bukak FB aien..
and Then..Bile aien Bukak..ada terpandang gambar petai...
HUrm..korang Mesti pelik..gambar petai pon..
aien nak bg tahu korang..!

Tapi yang ni..petai lain dari yang lain..
Bentuk petai ye mcam ni ha...

Cube Scroll ke bawah ni..
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Tadddaaaaaaaaaaaaaaaaa.......................................!!












Ambik Kau!..Ngeee...! Besau ye...Seram Derr...

Nota BloG ku Berkata : Dulu Umie aien ada pesan.. Setiap petai yang besar2..mesti dalam ye ada ulat..kalau nak makan petai..mesti lah potong belah dua....So dalam kes kat atas tu..Baper banyak Ulat Ehk?? Ngeee...
 

3 Orang Dah Terjah beb!:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

aku memang suka makan petai...

p/s: petai yang pakcik tu bawak xcam gedabak la besarnye.... leh wat kenduri satu kampung tu :)

ZORA berkata...

petai besttttt...:)

zaty berkata...

mak oooii, besak gedabak petai tu. bau dia pun mesti kuat.haha

Klik Kanan