Jom Kite MenCari....

Blog ini ciptaan aku.. jadi aku harap korang enjoy yer dengan story2 yang aku khabar kan..... Jom! kite menyibuk kan diri...!

vCo

Photobucket

:: Jom Senyum-Senyum ::


ShoutMix chat widget

:: Budak GemPak di BloG iNi ::

Jatuh Hati? Like Lol..

Nuffnang

Kuasa Forex

:: RM.... ::

:: Tak Cukup Duit Nak Kawen?? ::

Love iT

Rabu, 20 Julai 2011

:: Kuih Raya ::

Hye Kawan2.. Kali nie..
aien nak cakap pasal kueh Raya..
hehehhe...

Mesti yang still dok ngan Mak Sendiri 
tak heran kan.. kalau mak awak semua sudah 
standby untuk buat kueh Raya untuk tahun ni..

Yang ain lak..Baru nak praktis buat kueh raya..
hahahah....Tak sangka Menjadi...

ada 3 jenis biskut yang aien buat..
biskut tat nenas, bikust chocolate chips dan biskut Nestum...
Tapi  malang ye..Biskut Nestum tak menjadi..ahahahha..
yang menjadi hanya lah tat nenas, dan chocolate chips sahaja...

ni gambar yang sempat aien Snap kan.Ngeee...

Ni tat nenas..
hahaha..Ada giMok..ada Kurus..Ngeee

Ni lak Chocolate Chips ..ahahah..
Ala-ala chips more gitu..
Kejap ada kejap tak ada..
yang Versi aien lak..
Terus tak ada-ada...
ekekeke.....


So..


Nota bloG ku berkata : Aien memang suke buat2 kuih ni...ha..! jangan terkejut tau!!
aien pandai buat cheese cake versi Oreo..
ni gambar ye ni ha..


Amacam?? aien dah leh Kawen tak??
ekekeekkekek...!




2 Orang Dah Terjah beb!:

ZORA berkata...

tgk kueh raya 2 terliur la....

ifwat berkata...

wow.. pandai buat sendiri ek? bagus2.. boleh buat bini nih.. lalala.. gurau je..

Klik Kanan