Jom Kite MenCari....

Blog ini ciptaan aku.. jadi aku harap korang enjoy yer dengan story2 yang aku khabar kan..... Jom! kite menyibuk kan diri...!

vCo

Photobucket

:: Jom Senyum-Senyum ::


ShoutMix chat widget

:: Budak GemPak di BloG iNi ::

Jatuh Hati? Like Lol..

Nuffnang

Kuasa Forex

:: RM.... ::

:: Tak Cukup Duit Nak Kawen?? ::

Love iT

Isnin, 4 Julai 2011

:: Harimau ::

Wo0..! Semua pk ape entri aien kali ni kan?? 
Entry Harimau lak....eheeh.. before ni..Tentang Cacing..
Tapi hari ni..aien nak Buat Entry Tentang Harimau malaya..

Yerp! Malam tadi Memang Malaysia tewas 2-3 dengan taiwan..
tapi Layak ke pusingan SeterusNya...
But!.. kamu semua tak boleh nak Kondem malysia...
ye lah..lihat dari corak permainan...
ingat tau!..Taiwan menang sebab Panalti..

Bg aien..panalti adalah jalan yang terakhir untuk menang..
tapi dalam kes Malam tadi..Ntah lah ehk..! Pengadil macam Berat Sebelah lah Weeii...!
Pulak tu..Murah Gile nak bagi Yellow card..! Ishk2...

time team malaysia jatuh di kotak penalti taiwan..
tak nak lak bg penalti..Hurm..nak wat macam mana..
dah kata pengadil 100% its Right!...huu..

Tapi korang tak boleh lah nak kondem pasukan Bola Kita..
Dorang pon dah bermain Secukup habis...
Adat perlawanan lah Eh...!

So harap2..Lawan singapore ni..Malaysia boleh mara ke 
peringkat seterus Ye..

'Qun Fa Ya Qun'
Ingat! Doa nie.. kalau 
ALLAH s.w.t kata jadi! Jadi lah Ia...


Nota BloG ku berkata : Setiap kata2 kita adalah satu doa..! Jadi..ketika melihat corak permainan dia..jangan lah kita kata "b+++H" lah malaysia..Bola cam tu pon tak leh nak masuk kan gol..! Korang Mesti ingat.. Kata2 kita doa tau... Kan lebih bagus kalau kita cakap.."tak pe..Cube lagi..Come On..!Go...Go..Go..".. Ha..kan bagus..kan kan kan??? So..harap2 korang paham lah ape yang aien cube nak sampaikan...:)

2 Orang Dah Terjah beb!:

ZORA berkata...

malaysia hebat....:P

Senyuman Cahaya mata berkata...

Yerp! hebat2..! 34 tahun tu kena tunggu..:)

Klik Kanan