Jom Kite MenCari....

Blog ini ciptaan aku.. jadi aku harap korang enjoy yer dengan story2 yang aku khabar kan..... Jom! kite menyibuk kan diri...!

vCo

Photobucket

:: Jom Senyum-Senyum ::


ShoutMix chat widget

:: Budak GemPak di BloG iNi ::

Jatuh Hati? Like Lol..

Nuffnang

Kuasa Forex

:: RM.... ::

:: Tak Cukup Duit Nak Kawen?? ::

Love iT

Khamis, 30 Jun 2011

:: Cacing dalam Perut kita??? ::

Hye kawan2..Selamat malam..!
Semua tentu ngah tunggu saat2 yang paling besh kan??
Time to Sleep...Ngee......................!!
ehehhehe.....

Ok..malam ni..aien terpanggil nak buat enrty tentang 
Cancing yang duduk dalam Perut kita...
Dulu masa kecik2..Mesti pernah makan ubat Cacing kan??
Ha..! kalau korang nak tahu..Dulu aien Suke makan ubat cacing tuh.
tak tahu lah knp..ehehe...

Ni..aien ada Strory lah..
Yang pernah tgk..Mesti dah tahu lah kan..
yang belum tahu..ni aien nak bg tahu...
Sumber pon aien dapat dari Datuk GUGEL aien..
ehehhe...Kisah ye cam nie..

Kat Indonesia...ada kes budak tu,..
Sakit perut lah katanya..Dah 4 hari tak buang2..
So Parents dia bawak lah dia gi jumpe..
Perut budak tu lak Dah kembung..Jadi..
Doktor Pon buat lah pembedahan...
Sekali..! Ambik kaw..Nyah!....

Cacing Der...!! uuuYucck........Nak tahu cam ne cacing tuh???

Ni tgk gambar ye..

Cube Scroll ke bawak..bawah...nGeee..............................! 
jangan sampai termimpi2..malam ni tau!...!








Adeh2...Hampir Pitam aien tgk..
Tgk mcm Spageti jerk..huuuuhuuh..
Pasni..nak makan Spageti kena bukak minda luas2..tak leh ingat kan 
Cacing nie..Huuu.....
huu.................So ada sape2 nak Komen tentang Ini??



Nota bloG ku berkata.. :: Hurm..tetiba rasa ada benda gerak2 di sekeliling perut laaaaaa..............
UuuuuwwwAaaAaa.................!






6 Orang Dah Terjah beb!:

mi$sUn@3iRa berkata...

huhu.. btol ka? huwaa... xpenah tau pon cita ni.. menggerunkan ja..

Senyuman Cahaya mata berkata...

Lah..awak tak tahu kew? Ngeee..! Dalam perut kita memang ada Cacing..Cume serius atau tak..eheheheh..

mi$sUn@3iRa berkata...

memang la penah dengar mak slalo sebut... jgn makan telur nant cacing... tp xsangka plak cacing tue mmg btol2 cacing... ingatkan perumpamaan nak cakap telur tue bleh wat gatal.. huhu

Senyuman Cahaya mata berkata...

Lah ye ke? Hehehhe..Dulu selalu tau sy makan ubat cacing..Sebab sy suke main tanah..ekekeke..awak mesti pernah makan ubat cacing kan?

mi$sUn@3iRa berkata...

hahaha.. of course la penah...

eh, dh tukar pic profile awk... nice la.. hehe

Senyuman Cahaya mata berkata...

Hehehehhe...!

Klik Kanan