Jom Kite MenCari....

Blog ini ciptaan aku.. jadi aku harap korang enjoy yer dengan story2 yang aku khabar kan..... Jom! kite menyibuk kan diri...!

vCo

Photobucket

:: Jom Senyum-Senyum ::


ShoutMix chat widget

:: Budak GemPak di BloG iNi ::

Jatuh Hati? Like Lol..

Nuffnang

Kuasa Forex

:: RM.... ::

:: Tak Cukup Duit Nak Kawen?? ::

Love iT

Khamis, 23 Jun 2011

:: Pondan a.Ka makNyah ::

Selamat Petang kawan2..??

Hari ni kan ..aien tak ada lah cerita yang syiok Sangat..
Cume yang aien nak kongsi kan ...
Satu cerita ni kan...! Huhuhuh...

Ngah Syok ngadap komputer..tetiba.aien pandang lah luar opis..
pastu..aien nampak lah 2 orang bawak motor kapcai..India..
Aien cakap lah dengan hati aien..

'Aik..tak kan perempuan bawak lelaki..?? Haiissshh...Tak gentle lah beb!..'
'Tapi nape lelaki tu cam lembut je..Lain pesyen jerk??? '

Bila Dua2 bukak Helmet..Adeh22..>!! rupe ye ..yang bawak tu pon 2x5 macam kawan dia daaa..
Tapi Rupa Dia..memang Macam Gurl Lah ..Kalau nak tgk Body?? heheeh..
Kalah Dia ngan Aien..hahahhaha...

So ape Tanggapan Korang terhadap org2 y macam nie???? Komen2???? 

2 Orang Dah Terjah beb!:

Mar berkata...

sesetengah mmg dilahirkan lembut but bukannya bermakna bila dah lembut 2 ambik kesempatan nak ubah jantina..


he:)btw ramai maknyah yg jual bodykan,..

Senyuman Cahaya mata berkata...

Betul lah awak.... Takut kan?? Hari tu aien betul2 tak sangka..kawan kepada kawan aien..Dah tukar jantina..!! What`s the hell?? Huuu...tak tahu dia lelaki tau!!..

Klik Kanan