Jom Kite MenCari....

Blog ini ciptaan aku.. jadi aku harap korang enjoy yer dengan story2 yang aku khabar kan..... Jom! kite menyibuk kan diri...!

vCo

Photobucket

:: Jom Senyum-Senyum ::


ShoutMix chat widget

:: Budak GemPak di BloG iNi ::

Jatuh Hati? Like Lol..

Nuffnang

Kuasa Forex

:: RM.... ::

:: Tak Cukup Duit Nak Kawen?? ::

Love iT

Selasa, 28 Jun 2011

Jom Join Giveaway: Aisumi!! saya nak DRESS tu!!

Hy Kawan2..!! Jom terjah Contest 
Jom Join Giveaway: Aisumi!! saya nak DRESS tu!!


Ha..Nampak Tak Dress Yang Beauty ni??? 
Tu lah Hadiah Ye..Kalau Boy yang nak Join pon Boleh..
Dah Dapek..Jangan Lupe pos kat Aien tau!..

Sebab Aien Suke Dress Cik Penganjur ye ni ha..!
Cantik Sangat!! lagi Syantik kalau aien pakai..
Pakai baju Iner..Pastu Pakai Shawl.. Mesti Cantik kan kan kan??

Ekekekke...! Pergh...! Tak bleh Perasan Beb..hahahha..

So..Sesape nak join... Kena Baca Terma & Syarat ye dulu..

  • Buat satu entry mengenai "giveaway" ni dengan tajuk: Jom Join Giveaway: Aisumi!! saya nak DRESS tu!!
  • Letak gambar diatas dalam entry korang dan jangan lupa buat backlink sekali.. make sure backlink tu link ke blog ini la eh..



Tarikh tutup:- 
30 June 2011 (11.59pm)


Ni ada Banyak Pesanan Dari Cik Penganjur Kita ni..

p/s: ayat untuk buat entry tu terpulang pada korang nak buat macamana.. yang pasti yang bertuah akan menang dress dalam gambar tu.. CEPAT CEPAT!! sebarkan pada rakan anda.. lagi ramai lagi seronok..!

p/s/s: dress tu aisumi pakai sekali jer.. lepas tu tak boleh pakai dah.. badan semakin sehat! haha.. SELAMAT MENCUBA!

p/s/s/s: untuk referrer terbanyak pun ada hadiah menanti jugak.. so jangan lupa bagi tau dari siapa korang dapat tau mengenai giveaway ni.. samada dari aisumi sendiri atau dari blogger lain.. 

p/s/s/s/s: terpulang pada korang nak follow atau tidak blog ni.. lagi satu jangan lupa tinggalkan komen nama dan jugak url entry korang yer.. senang sumi nak hubungi balik nnt :-) hehehe.. okehh! tu jer.. tataa~

Aien tahu GA ni dari http://cikedispedas.blogspot.com..

So..pada Sesape yang nak Join!! Meh lah Klik Banner Cik GA nie..
Untung2 korang dapat Dress tuh..

Melompong Lah aien tak dapat..Ngeee......................!!!!

Wish G0od Luck!!! 

4 Orang Dah Terjah beb!:

ZORA berkata...

semoga brjaya ye aien..:)

juanita berkata...

Hai Good Luck,

Help Me to Win House Make Over Worth 15K

1st like this page, http://www.facebook.com/nipponpaintblobbies?ref=ts&sk=photos#!/nipponpaintblobbies?sk=wall

Then search for Si Tikus Bisa Menulis at Gallery Tab (pg3) http://www.facebook.com/nipponpaintblobbies?sk=app_146717525397132 and click like ;)

Thank you in advance. Really appreciate that :)

100 lucky voter akan memenangi Limited Edition Blobby Plush Toy…so apa lagikk. Voting berakhir pada 10th July 2011.

juanita berkata...

Good luck

Help Me to Win House Make Over Worth 15K

1st like this page, http://www.facebook.com/nipponpaintblobbies?ref=ts&sk=photos#!/nipponpaintblobbies?sk=wall

Then search for Si Tikus Bisa Menulis at Gallery Tab (pg3) http://www.facebook.com/nipponpaintblobbies?sk=app_146717525397132 and click like ;)

Thank you in advance. Really appreciate that :)

100 lucky voter akan memenangi Limited Edition Blobby Plush Toy…so apa lagikk. Voting berakhir pada 10th July 2011.

Aisumi Chan Kawa'i berkata...

thanks join sis ^_______^

Klik Kanan