Jom Kite MenCari....

Blog ini ciptaan aku.. jadi aku harap korang enjoy yer dengan story2 yang aku khabar kan..... Jom! kite menyibuk kan diri...!

vCo

Photobucket

:: Jom Senyum-Senyum ::


ShoutMix chat widget

:: Budak GemPak di BloG iNi ::

Jatuh Hati? Like Lol..

Nuffnang

Kuasa Forex

:: RM.... ::

:: Tak Cukup Duit Nak Kawen?? ::

Love iT

Rabu, 29 Jun 2011

:: Follower Yang Ke 100 ::

Assalamualaikum...!
H0 h0 h0 h0..Entry kali ni..entry yang jakun..
Sebab Aien baru Dapat Follower yang Ke 100..
Ngeee..Best2...

Hehehhe..Jakun kan aien?? Orang dah Belas2 Ribu..Aien baru nak 
Ke 3 angka..Ngeeeeeeeeeeeeeeeeeee..............!

Tapi ok ape..dari tak ada yang nak tgk2 kan???

So pada 


Thanks Awak!!..Sebab kerana awak..Follower saya dah cukup 100...
Ehehhe..jugak Pada kawan2..yang sudi ikut aien..

Bangga aien dapat kawan2 macam awak..Thanks Tau!!...

So..agak2 leh ke aien nak buat contest?? Moakakka..

Sekali aien buat Contest..sorang pon tak nak join..Ngeee..
malu sangat!!!...Eheheh..

ape2 pong thanks pada Semua orang!..........................


<Ucapan Ihklas Pada yang Baca Entry kali ini...!>

1 Orang Dah Terjah beb!:

Dayana AZ berkata...

hehe tahniah :D .

sis, bole tak tolong stop follow pastu follow balik blog dayana ni sebab da tuka link :D, hee. sorry and thanks!

http://shawlstoriie.blogspot.com

Klik Kanan