Jom Kite MenCari....

Blog ini ciptaan aku.. jadi aku harap korang enjoy yer dengan story2 yang aku khabar kan..... Jom! kite menyibuk kan diri...!

vCo

Photobucket

:: Jom Senyum-Senyum ::


ShoutMix chat widget

:: Budak GemPak di BloG iNi ::

Jatuh Hati? Like Lol..

Nuffnang

Kuasa Forex

:: RM.... ::

:: Tak Cukup Duit Nak Kawen?? ::

Love iT

Selasa, 21 Jun 2011

Contest Best Photo of Me by Yqnq Ellyana

Assalamualaikum..
Hye.!! Selamat hari Selasa..
Tak tahu nak tulis Entry apa..
So aien nak Juin Contest lah..
Jum Join...!!!

Kebiasaan Ye..Mesti ada Syarat2 kan???
Jadi..Syarat2 ye ialah..

Title Entry : Contest Best Photo of Me by Yqnq Ellyan
<Done>



<Klik banner di atas For JOin!>

Letak banner GA dalam entry/sidebar korang..link terus ke blog Yana oke
<Done>

Sertakan 1 gambar korang yang korang rase paling menarik
So..Gambar Yang aien pertaruh kan ialah..

<Done>

Ceritakan cket pasal gambar tu
<Ok..Gambar NI..aien nak g makan malam bersama Tunang aien..
dan Masa on Da Way ke tempat Dinner. kami bergaduh..Pastu Berbaik semula...
Hahahah..Kenangan+Kelakar = Happy>

<Done>



Folow blog Yana dan LIKE page Yana kayh
<Done>



 Tag 3 orang kawan anda..make sure diorang tahu pasal contest nie kay
Saya nak TaG
Kak Shiba <Done>
Lana <Done>
Adah  <Done>

setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. Yana akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.

<Ok..Saya akan tinggal kan link yang terbaeekk..Hik hik hik >


Tarikh tutup contest : akhir bulan 6
<Sempat lagi kalau nak Tukar gambar..Leh tak???? huuu..>

Mesti korang nak tau hadiah ape yang bakal korang dapat kalao menang kan? agak-agak besh tak? okeh..untuk contest best Photo of Me nie Yana cari 5 orang pemenangbertuah..haa,ramai tuh..5 orang oke..rugi tak join..

Kalau Semua nak tahu hadiah2 ye..
Meh klik Sini..

Ok...DONE..!




2 Orang Dah Terjah beb!:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

cute n stylo ar pic ko tu.. anti kalau menang hadiah tu jangan lupe share2 ngan aku ek... hahaha

Senyuman Cahaya mata berkata...

Amin2...!! Kalau Menang Lah..Sebab org yang join semua cantik2 belaka..Kalah tau Aien..

Klik Kanan