Jom Kite MenCari....

Blog ini ciptaan aku.. jadi aku harap korang enjoy yer dengan story2 yang aku khabar kan..... Jom! kite menyibuk kan diri...!

vCo

Photobucket

:: Jom Senyum-Senyum ::


ShoutMix chat widget

:: Budak GemPak di BloG iNi ::

Jatuh Hati? Like Lol..

Nuffnang

Kuasa Forex

:: RM.... ::

:: Tak Cukup Duit Nak Kawen?? ::

Love iT

Khamis, 24 Mac 2011

:: Koleksi PenganTin ::

Assalamualaikum..dan Selamat Pagi pada yang Melihat Blog saya nie...
hari nie..senyuman nak Kongsi kan koleksi pelamin...
Senyuman search je kat internet nie...ada pulak yang senyuman berkenan...
tu yang senyuman attach kat blog nie....

Cube tengok Pelamin Unik nie... Cantik tak?? Cantik sangat bagi senyuman...
Cam idaman gak nie...ehehhehe

Yang nie lak..buat kat dewan...Nice kan?? Simple jerk...

Yang nie..Penuh dengar Color pink maroon huhuh..cantik...

Yang nie..tema Hitam kut...
Cantik..
tapi bg Senyuman kan..
kalau malam je lah naik seri dia..
coz..pelamin ni berpandu kan Pada lampu...

h0 h0 h0..ni lagi unik..ni pelamin dari adik ipar Nora Danish...
Cantik kan?? Betul2 wat kan senyuman nak kan Pelamin ala2 Snow white..

Merah menyala Mak Ngah Oii....
Kalau kene ngan baju pengantin kaler putih..kompem lagi seri naik!

Yang nie lak..Putih Suci...Cantik...Nice kan?

for this buat kat taman..Bunga cam nie lah senyuman idamkan..
huhuhuhu..cantik kan kalau buat penuh dengan bunga Rose putih..

Yang ni simple..tapi senyuman suke putih hijau ye..naik...
kalau di penuh kan lagi...! kompem MELETOP senyuman cakap!! ehehhe


Yang ni nice...walau cam sarat jer..
tapi memang cantik sangat!


Yang nie nampak Eklusif...Cantik..Nampak Mewah..and simple..

Yang nie..Senyuman suke Kerusi dia..cantik..

So..dah ada pelamin..mesti ada bilik Mandi kan? Eh..Bilik mandi lak..
Mesti lah ada bilik Tidur kan?? So..senyuman dapat lah jugak gambar2 bilik tidur..

Yang nie agak padat..tapi nice what!

Sweet je kan?? Simple..pink and White..

Yang nie cantik..nampak penuh and agak padat!

Ni Simple..and memang dah biasa lihat..Nice!

Yang ni lagi simple!! walau simple..Senyuman suke..

Ha!! yang ni aweks Suke sangat2..
Sebab ye..Kaler yang Cantik...
Simple...and Memang Nice lah!!

Ho ho ho..Yang nie..mesti Husband atau Wife ye suke
Tengok F1...ahahaha

Yang nie lak..Gelagat Pengantin....ehehehhe...
Saksi kan....

Nice...!..Memang Best2..
macam Pelakon erra Fazira....Gile lah Beb..

Ho ho ho..dalam malaysia tak pernah nampak lagi..
ishk2.....

Yang nie..nice lah jugak...ehehhe..Sweet jerk..

H0 h0 h0...kalau kat malaysia nie susah ni..
saksi je dah bape...tok kadi ye lagi...
hahahhha......................!







 

0 Orang Dah Terjah beb!:

Klik Kanan