Jom Kite MenCari....

Blog ini ciptaan aku.. jadi aku harap korang enjoy yer dengan story2 yang aku khabar kan..... Jom! kite menyibuk kan diri...!

vCo

Photobucket

:: Jom Senyum-Senyum ::


ShoutMix chat widget

:: Budak GemPak di BloG iNi ::

Jatuh Hati? Like Lol..

Nuffnang

Kuasa Forex

:: RM.... ::

:: Tak Cukup Duit Nak Kawen?? ::

Love iT

Selasa, 29 Mac 2011

:: Happy ::

Selamat hari Selasa buat kawan2 yang melihat blog senyuman..
Ni senyuman nak share kan cerita yang seronok nih… ehheheheh
Semalam kan..senyuman pergi ekspo konvokesyen kat UTM Skudai..
Seronok sangat…ahahaha…….
Macam2 barangan yang di jual….
Harga pong boleh tahan lah……
Huhuhuhu……tapi kalau gi supermarket..harga ye sama sahaja…
Malam tadi …adalah malam terakhir…
Fuhhh…sib baik tak terlambat….
Ni senyuman ada attach kan gambar2 ye…


Ha..yang ni..cam biasa lah..Kepochi dulu..sebelum berangkat..ehehee



NI bERSAMA zUE..HUHUHUHU
kENANGAN YANG TERINDAH..
dAN Lucu Beb!!!



Tak Tahu lah binantang ape nie..
main serbu jerk..ekekkek



Nak Jugak...ahahahahaha



Terselit di celahan pokok yang rendang..
serendang ko lah Zue..ekekeke



Masa ni..aku tak ready lagi...sib baik Cun
hak hak hak...



Sebelum nak balik...
Masa ni..dah peluh2...


kenangan yang terindah 
DI KONVO UTM SKUDAI



0 Orang Dah Terjah beb!:

Klik Kanan