Jom Kite MenCari....

Blog ini ciptaan aku.. jadi aku harap korang enjoy yer dengan story2 yang aku khabar kan..... Jom! kite menyibuk kan diri...!

vCo

Photobucket

:: Jom Senyum-Senyum ::


ShoutMix chat widget

:: Budak GemPak di BloG iNi ::

Jatuh Hati? Like Lol..

Nuffnang

Kuasa Forex

:: RM.... ::

:: Tak Cukup Duit Nak Kawen?? ::

Love iT

Ahad, 21 Ogos 2011

:: makan murtabak 36 keping? ::

H0 h0 h0 h0 h0...
dah lama rasa ye tak update blog..
biasa lah..buzy sket..
eheheheh...

Kawan2..persiapan raya macam mana??
ok tak?? Ha..! Ni mesti dah betol2 Shopping kan?
Aien dah shopping dah..tinggal sket jerk..
baju raya dah ada 5 pasang...
Plak tu..tadi aien ada belek2 kt almari umah aien..
bile aien chek2..rupe ye..
ada lagi satu baju yang aien tak perasan...
HAhahahah..so total ye ada baju 6 pasang tahun nie...
pergh!! Gile kentang kan kan kan???? 
hahhhhaahahhaha..

So..skrg bukan aien nak bercerita hal baju raya..
tapi aien ada cerita nie..
semalam aien ada dengar radio Sinar FM...
Dia ulang balik bersama Kril,SY dan KE..
hi hi hi hi...
Cerita Ye cam nie..

Dia ni ada Adik beradik 6 orang...
pastu..Dia g lah Bazar Ramadhan..
so dia kata..dia nak beli kan adik beradik dia murtabak..
jadi dia beli lah 6 keping..
so sampai rumah...
Dia masuk ke dapur lambat sikit..
(tak silap aien lah kan..)

Pastu..yang aien tahu..
semua adik beradik dia nie....Yang 6 org tuh..
Semua Pong beli murtabak....
So.. Setiap org beli 6 keping..
6x6 = 36 lol..
hahahahhahaha..

Dia kata..hari tuh..semua Banjir dengan Murtabak..
hik hik hik 

Tu lah..kalau aien..sebelum beli ape2..mesti tanya..
nak makan ape..nanti tak lah terbeli yang sama..

Yang heran ye tuh..
Semua lak tu beli murtabak...

Kah kah kah kah....memang lawak lah u Bro..!

So..

Nota Blog ku berkata : Kalau aien lah..Minggu depan pong belum tentu habis lagi..
Kah kah kah kah....

4 Orang Dah Terjah beb!:

Hans berkata...

mak aih
36 keping
kenyang sampai sahur
hahahahaha

Luqeem™ berkata...

6 pasang? fuh bnyk tu..sy takde lg pn..

ifwat berkata...

hahaha.. agak2 la sampai 36 keping? huhu

ZORA berkata...

hahaha..kejadian tk sengaja la 2..

Klik Kanan