Jom Kite MenCari....

Blog ini ciptaan aku.. jadi aku harap korang enjoy yer dengan story2 yang aku khabar kan..... Jom! kite menyibuk kan diri...!

vCo

Photobucket

:: Jom Senyum-Senyum ::


ShoutMix chat widget

:: Budak GemPak di BloG iNi ::

Jatuh Hati? Like Lol..

Nuffnang

Kuasa Forex

:: RM.... ::

:: Tak Cukup Duit Nak Kawen?? ::

Love iT

Selasa, 23 Ogos 2011

:: kene baca ni.. ::

Ha..kawan2..
mesti lah kene baca entry kali nie..
penting taw..
walau tak penting buat anda semua..

Mungkin entry kali ni ada sedikit kepentingan ye..
Hehehhehheeh

tapi tak lah seserius sangat..
sesuai buat yang ingin berumah tangga...!
Ok cam nie..

Aien ada baca kat majalah Ujang.
Cerita ye cam nie..



"seorang gadis di jerman bernama Amy Weltz berkahwin di Brisbane pada setember 1993 tanpa mengetahui tentang tradisi masyarakat Australia iaitu dengan menghempuk kek perkahwinan ke muka pasangan. Jadi bila suaminya Chas Melenyekkan sepotong kek ke mukanya semasa majlis resepsi, Amy terus naik berang lalu menghentak kepala suaminya dengan sibiji botol. Chas mati di situ jugak akibat cedera parah.."

So ..

Nota blog ku berkata : Apa2 yang berlaku..jangan ikut Perasaan Emosi ok!..
Ishk2..!!!

0 Orang Dah Terjah beb!:

Klik Kanan