Jom Kite MenCari....

Blog ini ciptaan aku.. jadi aku harap korang enjoy yer dengan story2 yang aku khabar kan..... Jom! kite menyibuk kan diri...!

vCo

Photobucket

:: Jom Senyum-Senyum ::


ShoutMix chat widget

:: Budak GemPak di BloG iNi ::

Jatuh Hati? Like Lol..

Nuffnang

Kuasa Forex

:: RM.... ::

:: Tak Cukup Duit Nak Kawen?? ::

Love iT

Khamis, 21 April 2011

Contest Mata Paling Kebabom..

Jom Kite Terjun Ke Contest Mata Paling kebabom….!!!
H0 h0 h0…Aku ni Suke Juin juin Contest Nie..


setiap contest mesti bersyarat, so syarat2 nya ialah:
1.                     Jadi follower Farzana Farzanto. supaya senang FF nak inform apa2 pasal
contest ni. lepas contest ni abes, nak unfollow FF balik pon takpa.
2.                   Kena LIKE page ni CLICK SINI. sebab hadiah korang datang daripada sana.
3.                   Pemenang contest ni akan ada DUA orang.
4.                   Make an entry about this Contest. tarok gambar yang korang nak taruh kan
sekali. lepas buat entry, tinggalkan link entry korang dekat komen entry
ni.
5.                   Gambar2 korang tak boleh lebih dari paras dada. sebab contest ni FOKUS
kepada MATA. tak kisah berapa keping korang nak taruk, tapi FF akan pilih
SATU jea okay?
6.                   Tag kepada 3 rakan blogger korang.
7.                   Letak banner di side bar blog and link kan terus ke entry ni.
8.                   Gambar2 tu akan FF akan upload kat page yang FF suruh korang LIKE tadi.
Picture yang dapat most LIKE photo akan menang.
9.                   Korang akan dapat sepasang CONTACT LENS sebagai hadiah pada setiap
 pemenang dan ada hadiah rahsia lagi satu. haaa. nanti FF update pasal
hadiah rahsia tu.
10.                 Penyertaan BERMULA pada 17 April hingga 17 Mei 2011.

Hi hi hi...Ni lah 2 Pic Aku 
Yang Tak Bape nak Cumel......
Kite lihat nanti Yahh....!!!!


(Besar kan Gambar...Klik Sahaja)

Pilihan Yang PERTAMA


Pilihan Yang Ke-2...............

Ni nak Tag 
*Shiba
*Shuhadah
*Adwien



2 Orang Dah Terjah beb!:

Shiba Ashikaga berkata...

huhu pic ke2 akk suke....syantik sgt2..

Senyuman Cahaya mata berkata...

tenkiu kak...

Klik Kanan