Jom Kite MenCari....

Blog ini ciptaan aku.. jadi aku harap korang enjoy yer dengan story2 yang aku khabar kan..... Jom! kite menyibuk kan diri...!

vCo

Photobucket

:: Jom Senyum-Senyum ::


ShoutMix chat widget

:: Budak GemPak di BloG iNi ::

Jatuh Hati? Like Lol..

Nuffnang

Kuasa Forex

:: RM.... ::

:: Tak Cukup Duit Nak Kawen?? ::

Love iT

Rabu, 27 April 2011

1st Contest : Pose Depan Cermin

Jom Kita Terjah Ke
1st Contest Dari xcyber : Pose Depan Cermin

Opkoz lah ada Terma & Syarat” ye…
1)    Terbuka kepada semua warganegara MALAYSIA shj sbb mudah nak bg hadiah 
2) Follow blog nih sbb mudah nak tngok kalau de pepe diupdate nanti 
3) Buat 1 entry anda join contest ni dengan tajuk "1st Contest Dari xcyber : Pose Depan Cermin" 
4) Letak banner picture  yang  nie   kat atas kat dlm blog korunk.. x kisah la sidebar ke kat mana ke dan link banner tu ke contest ni 

1st contest : pose depan cermin

5) Gambar tu mesti la ORIGINAL yg korunk punya k.. x leh main ciplak2 org lain punya..ramai2 ke atau sorang2 ke yg penting anda mesti ada dlm gambar tuh, pic korunk boleh dalam bentuk statik atau lain2..tp terhad hanya 1 gambar SAHAJA
6) Tag 4 org rakan anda yg aktif, pastikan mereka tahu merea diTag
7) Tarikh tutup 11.59PM pada 1st May 2011
8)
 Pemenang akan dipilih melalui gambar gaya pose paling sempoi/menarik di depan cermin

So.. Saya nak Letak pic Yang paling2 Sempoi dan agak menggoda
bagi haku..ekekekek....

Taraaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nie...Nak TaG kawan2 Yang Cumel2...


Dah Settel........................! Ngeee.........................




0 Orang Dah Terjah beb!:

Klik Kanan