Jom Kite MenCari....

Blog ini ciptaan aku.. jadi aku harap korang enjoy yer dengan story2 yang aku khabar kan..... Jom! kite menyibuk kan diri...!

vCo

Photobucket

:: Jom Senyum-Senyum ::


ShoutMix chat widget

:: Budak GemPak di BloG iNi ::

Jatuh Hati? Like Lol..

Nuffnang

Kuasa Forex

:: RM.... ::

:: Tak Cukup Duit Nak Kawen?? ::

Love iT

Rabu, 6 Oktober 2010

:: Kesabaran Menggunung ::

Assalamualaikum....


Dalam kehidupan kita kan..
kita mesti perlukan kesabaran yang menggunung tau...
Kalau tak ada kesabaran yang tinggi..
pasti kita akan jatuh teruk...dengan kesabaran tu lah..
kita leh berdiri dari terus dihimpit rasa kekecewaan...
**Tuhan tu...Adil..dia menguji kita ada sebab nya...
Tuhan kita..ingin lihat..sejauh mana kita boleh bertahan..
**Dan tuhan akn tahu kemampuan kita setakat mana..
oleh itu..jika kita dapat atasi ujian allah...Kita ada lah org 
yang menang!!!! 
**Kemanisan menahan kesabaran adalah sangat indah..!
tenang je hati ini....itu lah kuasa Allah s.w.t! Setelah 
kesakitan dia bg...dia akan pulang kan penawar ye pulak...
Sangat Indah...!...





0 Orang Dah Terjah beb!:

Klik Kanan