Jom Kite MenCari....

Blog ini ciptaan aku.. jadi aku harap korang enjoy yer dengan story2 yang aku khabar kan..... Jom! kite menyibuk kan diri...!

vCo

Photobucket

:: Jom Senyum-Senyum ::


ShoutMix chat widget

:: Budak GemPak di BloG iNi ::

Jatuh Hati? Like Lol..

Nuffnang

Kuasa Forex

:: RM.... ::

:: Tak Cukup Duit Nak Kawen?? ::

Love iT

Sabtu, 23 Oktober 2010

:: Bermula dengan Bismillah ::

Assalamualaikum..

Hai semua..! Harap kamu semua sihat2 jerk..
bukan ye pe..
kadang2 kita tak tahu datang ye penyakit tu bile...

So..setiap kali kita ingin melakukan sesuatu kerje..
harus lah bermula dengan bismillah....


Kalau tak bermula dengan bismillah..kerje kita tak kan berkat...
Maaf lah kalau senyuman ni kurang pengetahun dalam agama..
tapi senyuman tak lah jahil tentang agama...Solat WAJIB senyuman tunai kan..
Alhamdulillah..senyuman dapat seorang yang teristimewa yang begitu ambil berat 
tentang Agama....

Thanks "WaliD!" ...........................

Kalau korang hari ni..ada terbaca artikal ni..
mari lah kita kongsi bercerita ape yang berlaku pada hari nie...
senyuman pun..ingin berkongsi bersama...

0 Orang Dah Terjah beb!:

Klik Kanan