Jom Kite MenCari....

Blog ini ciptaan aku.. jadi aku harap korang enjoy yer dengan story2 yang aku khabar kan..... Jom! kite menyibuk kan diri...!

vCo

Photobucket

:: Jom Senyum-Senyum ::


ShoutMix chat widget

:: Budak GemPak di BloG iNi ::

Jatuh Hati? Like Lol..

Nuffnang

Kuasa Forex

:: RM.... ::

:: Tak Cukup Duit Nak Kawen?? ::

Love iT

Isnin, 21 November 2011

:: Pengalaman ::

morning Semua..! Hope Smua Dalam keadaan Sihat La ea?
Ni aien nak tanya pada.. akak-akak atau abang-abang yang 
ada pengalaman tentang Persiapan Majlis perkhawinan...
ape yang Manis.. dan yang pahit.. 
aien nak tahu jugak..
Pada yang belum kawen lak.. 
mana lah tahu ada pengalaman kawan-kawan ke..
kongsi lah ngan aien..
Boleh jugak aien amik pengalaman tersebut..

Aien lak..tak ada langsung pengalaman..
kalau Akak aien pulak..Hurm..biasa2 je tgk mereka..
huk huk huk huk..

Tp Seyes Lor.. nak kawen..Duit memang UTAMA.. 
Glurp..!! ..
..
...
.....

Memang tu lah kenyataan..ada Duit..smuaNya berjalan Lancar..
hu hu hu hu....

Note :: SerabuT..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 

2 Orang Dah Terjah beb!:

ILA HonEyBuNNy berkata...

tak dak pengalaman la...

pastu tak sempat tanya kawan2...hehe..

jangan serabut2...;-)

salam ziarah...

Senyuman Cahaya mata berkata...

Hahahah....:: Ye meh?? ::
Serabut Skit Nih.. hak hak

Klik Kanan