Jom Kite MenCari....

Blog ini ciptaan aku.. jadi aku harap korang enjoy yer dengan story2 yang aku khabar kan..... Jom! kite menyibuk kan diri...!

vCo

Photobucket

:: Jom Senyum-Senyum ::


ShoutMix chat widget

:: Budak GemPak di BloG iNi ::

Jatuh Hati? Like Lol..

Nuffnang

Kuasa Forex

:: RM.... ::

:: Tak Cukup Duit Nak Kawen?? ::

Love iT

Khamis, 14 Julai 2011

:: kes bunuH ::

Haiissshhh..
Mcm2 lah kat dunia...
hari ni..aien ada terbaca

Kes Bunuh...Mungkin tak heran kalau bunuh sebab dadah ke..
bunuh perompak ke...and macam2 lah kan??
tapi.. kali ni 
Mmg tak masuk akal lah kan...
Bunuh sebab TAK TUTUP LAMPU...

Pelik2....
kalau nak marah2 pong..
Jangan lah sampai nak pukul2..nak bunuh...
Haiishh....Manusia2..


Nota Blog ku Berkata :  Aien kalau marah..bebel je kuat..
agak2 geram..Aien campak je barang yang ada di depan mata...
h0 h0 h0 h0...




1 Orang Dah Terjah beb!:

ZORA berkata...

ni la..kalo wat sesuatu dgn nafsu jdi mcm ni...sbb 2 la sampai nak bunuh2 ni...

Klik Kanan