Jom Kite MenCari....

Blog ini ciptaan aku.. jadi aku harap korang enjoy yer dengan story2 yang aku khabar kan..... Jom! kite menyibuk kan diri...!

vCo

Photobucket

:: Jom Senyum-Senyum ::


ShoutMix chat widget

:: Budak GemPak di BloG iNi ::

Jatuh Hati? Like Lol..

Nuffnang

Kuasa Forex

:: RM.... ::

:: Tak Cukup Duit Nak Kawen?? ::

Love iT

Ahad, 12 Jun 2011

:: Halal tak rezeki yang kita cari??? ::

assalamualaikum..
hari nie..aien ada terbaca Metro...
tentang GRO lesap kan duit??? Ntah lah ekh..
aien pong tak pasti..sebab tengah busy pg tadi..
So..Hari ni..aien nak kongsi tentang Halal Dan tak Halal duit yang Kita dapat
tok Setiap hari...

Walau duit yang kita dapat skit..tapi halal...
Dah cukup berkat buat kita...
Kalau yang dapat banyak tapi tak halal..
Tak berkat....walau senang lenang...
Ingat tu...Harta didunia kita boleh mencari.
tapi harta di akhirat..susah kita nak dapat..kalau tak mencari...

Nota bloG ku Berkata : Tak kira bekerja macam mana sekali pong..pasti kan kita bekerja dengan rasa ihklas dan sentiasa berdoa semoga kerja yang kita buat .... di rahmati Allah s.w.t.. Amin...






0 Orang Dah Terjah beb!:

Klik Kanan