Jom Kite MenCari....

Blog ini ciptaan aku.. jadi aku harap korang enjoy yer dengan story2 yang aku khabar kan..... Jom! kite menyibuk kan diri...!

vCo

Photobucket

:: Jom Senyum-Senyum ::


ShoutMix chat widget

:: Budak GemPak di BloG iNi ::

Jatuh Hati? Like Lol..

Nuffnang

Kuasa Forex

:: RM.... ::

:: Tak Cukup Duit Nak Kawen?? ::

Love iT

Khamis, 2 Jun 2011

Contest Edit Gambar Eva

Hye..Hye..! Jom kita terjun ke Contest Edit Gambar Eva...

Kata Manis Dari Eva
"Alhamdulillah, sekarang ni dah 1000 lebih followers eva..

1000 baru ok.. tak la sehebat korang semua..huhu

Sempena followers eva dah masuk 1000 ni, eva nak buat satu contest.."



Senang Je kalau korang nak Join Contest ni...
Sangat2 Senang...Kalau nak join...kLik DISINI

(Sib baik saya free hari nie..leh lah Touch up2 Muka awak yang Chubby tu...
Ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....)

Ini Adalah Syarat2 Yang perlu Semua Patuhi Ye...!

1. Korang pilih salah satu gambar eva dalam ALBUM ni..
(Saya Dah Pilih Dah....Hik hik hik....Siap Lah kamu Eva....!)

2. Edit la mengikut kretiviti masing2 asalkan cantik..simple je tak pe..
(Bagi Cantik Yerk?? Ingat kan bagi Comot Tadi...Tapi cam ne nih?? 
Saya tak pandai edit Lah Eva...Bagi Menang je...Tak bleh ke Eva??? Hik hik hik hik)


3. Korang boleh copy gambar eva tu tapi hanya untuk contest ni..
(Baik Bos!!! Pasti untuk Juin Contest ni sahaja..Tapi kalau nak Print..
Nak masuk kan dalam Prem..wat tidur ngan Bantal Busuk..
Bleh tak Eva????)


4. Bila dah siap edit, buat satu entry pasal contest ni..dalam entry tu, letak banner contest dan linkkan ke blog eva...letak gambar yang telah di edit jugak..tinggalkan kat ruangan komen ni..
(Ok..Dah Siap Semua...dan SAYA INGIN MEMPERSEMBAH KAN.............)

_
|  |
|  |
|  |
|  |
|  |
|  |
|  ||  |
|  |
|  |
|  |
|  |
|  |
|  |
|  ||  |
|  |
|  |
____________|  |____________
\                                                 /
 \                                           /
                                  
\         /
\/


(Dah Follow Dah..Hik hik hik ..Lama Dah Kita jadi Kawan.. )

2. Like GAMBAR ni... kalau korang baik hati la
(Saya Nak menang..! Mesti Saya tolong Cik Eva..hik hik hik 
Kipas Laju2..)

Pemilihan Pemenang..

50% jumlah LIKE pada gambar dan 50% daripada juri..

Kata2 Manje dari EVA Yang Chubby..

"Korang faham tak ? macam ni, bila contest ni dah berakhir, eva akan uploadkan gambar2 penyertaan korang kat PAGE eva.. korang diberi masa selama seminggu untuk promote gambar korang tu.. jumlah like tu akan dikira.. tapi untuk berlaku adil, bukan jumlah like saja yang diambil kira.. penilaian juri juga diambil kira..juri profesional ok..n keputusan juri tetap diutamakan..

Hadiah.. hadiah misteri.. tapi yang pasti antara hadiah itu adalah dari negara lain.. hadiahnye best tau..huhu


Tarikh tutup akhir bulan 6...tak tetap lagi bila tapi cepat k.. dan korang tak perlu tag kawan2.. kalau nak boleh je..:)


Sila patuhi terma dan syarat.. eva boleh cek ye.. ;)

Kalau penyertaan kurang daripada 20, secara automatik contest ni akan terbatal.. so, sebar-sebarkanlah ye..huhu"



OK Done!!!!!!!!

1 Orang Dah Terjah beb!:

eVariena♥ berkata...

hye..thanx for joining..:)

Klik Kanan