Jom Kite MenCari....

Blog ini ciptaan aku.. jadi aku harap korang enjoy yer dengan story2 yang aku khabar kan..... Jom! kite menyibuk kan diri...!

vCo

Photobucket

:: Jom Senyum-Senyum ::


ShoutMix chat widget

:: Budak GemPak di BloG iNi ::

Jatuh Hati? Like Lol..

Nuffnang

Kuasa Forex

:: RM.... ::

:: Tak Cukup Duit Nak Kawen?? ::

Love iT

Rabu, 15 Jun 2011

:: 1ST GIVEAWAY LANA! ::

Assalamualaikum..
Jom kita terjah 

1ST GIVEAWAY LANA!

Syarat ye to easy..
ONLY.

1. Buat 1 entry bertajuk1ST GIVEAWAY LANA!

2. Dalam entry tu, buat 2 perkara ni:

i)Tampal/lekat/copy paste header lana (Welcome to Lana's World) spt dibawah ini.




ii)Tag minimum 2 blogger lain, sebarkan tentang kewujudan 1st GA lana ni pada mereka.


3. Jadi follower lana


Dah siap 3 syarat diatas, tinggalkan link entry anda itu di ruangan komen entry ini. Good Luck!
<Jap lagi Aien Tinggal kan Link Ea....>

TARIKH TUTUP: RABU - 15/6/2011 - 6 PETANG

HADIAH?
1. Tempat pertama bakal menerima seketol produk NIVEA Hand-Age Defying Q10 Plus Creme (100ml)
2. Tempat kedua bakal menerima secoet produk NIVEA Hand-Age Defying Q10 Plus Creme (30ml)
3. Yang tak bertempat pula bakal ditempatkan dalam senarai bloglist lana yang baru. hehe

Ada paham? tak paham leh tanya. baca betul2, tolong jangan gabra ok? ^_^

<Ok2..Aien tak Gabra.. 
Dan aien Dah Paham Dah...Ngeee...>


Sesape nak Join.. Meh Klik SINI

1 Orang Dah Terjah beb!:

TYNTHA LANA berkata...

ouwww, besar sungguh tulisan2 kat sini,hehehe. tq for joining :) jenguk2 la selalu ke blog lana, keep update. insyaAllah, plg lewt pun this weekend baru thu result. lana folo sini balik :)

Klik Kanan