Jom Kite MenCari....

Blog ini ciptaan aku.. jadi aku harap korang enjoy yer dengan story2 yang aku khabar kan..... Jom! kite menyibuk kan diri...!

vCo

Photobucket

:: Jom Senyum-Senyum ::


ShoutMix chat widget

:: Budak GemPak di BloG iNi ::

Jatuh Hati? Like Lol..

Nuffnang

Kuasa Forex

:: RM.... ::

:: Tak Cukup Duit Nak Kawen?? ::

Love iT

Selasa, 10 Mei 2011

:: Kaum Hawa diBuru Bahaya ::


Assalamualaikum..

Hye all.. Hari nie..HaQu nak story nie..
Especially Wanita...

KOrang tahu kan..Sekarang tengah hangat bercerita Tentang
Misteri Lelaki Berasid...
Alah..Senang Citer..
Lelaki yang sesuka hati dowang je nak baling asid ke Muka Wanita..

Hurm..apa motif dorang ehk???

hari ni.. Berita Metro

SASAR WANITA SENDIRIAN

Kuala Lumpur : Orang ramai terutamanya wanita dan pelajar sering bejalan di kawasan sunyi seperti parkir, stestn komuter atau transit aliran ringan (LRT) serta laluan sekitar sekolah,diminta lebih berhati-hati dengan ancaman disimbah asid daripada lelaki mister.

Sejak Februari hingga 27 mac,terdapat 18 kes kejadian simbah asid berlaku di sekitar kuala lumpur dan kejadian itu reda seketika namun berulang kembali di Sentul dan Dang Wangi pada jumaat yang lalu.

Suspek di percayai seorang atau dua lelaki india,modus operandi suspek bermotosikal datang dari arah belakang mangsa dan menyimbah sejenis cecair dipercayai `alkaline-based` atau `oxidizing agent` ke arah muka atau badan mangsa.

"cecair itu akan memberi kesan radang kepada mangsa apabila terkena kulit tetapi tidak mengakibatkan melecur",katanya.

Orang ramai yang mempunyai maklumat berhubung kejadian berkenan diminta menyalurkan kepada pihak polis dan mangsa atau sesiapa yang melihat kejadian dinasihatkan melaporkan pada polis dengan cara menghubungi talian hotline 03-21159999 dengan segera. bagi mengelakan kejadian berlarutan.

______________________

Hurm..Tak Aman Kan.....
so berhati2 lah...








0 Orang Dah Terjah beb!:

Klik Kanan