Jom Kite MenCari....

Blog ini ciptaan aku.. jadi aku harap korang enjoy yer dengan story2 yang aku khabar kan..... Jom! kite menyibuk kan diri...!

vCo

Photobucket

:: Jom Senyum-Senyum ::


ShoutMix chat widget

:: Budak GemPak di BloG iNi ::

Jatuh Hati? Like Lol..

Nuffnang

Kuasa Forex

:: RM.... ::

:: Tak Cukup Duit Nak Kawen?? ::

Love iT

Selasa, 8 Mac 2011

hye...

Memang dah lama tak update my blog ni kan...??
Kenapa Ehk?? 
Mungkin aku busy sangat kot....
Agak ye lah..
hahahhahahahha................................!

Anyway... senyuman nak kongsi cerita sket tentang gaya jalan kite..
ahahhahaha..Ntah lah ehk...kalau nak kata jalan semua org..
pelbagai gaya ada!....
ada yang lenggang lenggok.... Catwalk...Control...
lebey2 lagi..bile ada pakwe/makwe yang lalu...
makin control kite jalan...
Ha!! tapi kalau ada anjin kejar kite...cube banyang kan...???
cam ne rupe kite? hahhahahaha.....
bukan kata korang je buruk...? Senyuman sendiri buruk bile 
ada anjing yang nak kejar senyuman!!..ahahhahahaahhahah.....

So..pk2 kan lah...


0 Orang Dah Terjah beb!:

Klik Kanan